Polterabend

Nordic Health & Living

Polterarbend der ryster gruppen sammen. En fed aften med bruden.
SprutGus (m. alkohol) En saunagus med masser af varme og god musik. Der serveres shots til hver gus der passer i smagen med duften fra de æteriske olier.
VikingGus (u. alkohol) En intens oplevelse til dem der vil prøve grænser med både varme og kulde for at styrke krop, sind og ånd.

Bryllupsplanlægning

Wedbox

Wedbox kommer på messen og præsenterer en kæmpe nyhed for bryllupssæsonen 2020. Med vores nye software kan du nu samle alle billeder fra dit bryllup et sted. Fra dine gæster, fra fotografen og fra selfiebox. Et sted til alle billederne fra festen, hvor du og dine gæster igen og igen kan genopleve brylluppet.

Bridenista

Med Bridenista Bridal Club har vi gjort det nemt for dig at få mere ud af dit bryllupsbudget. Det er gratis at være medlem, og du optjener point hver gang du shopper til dit bryllup.

Smykker og Ure

Hornbæk Jewellery Design

Hos Hornbæk Jewellery Design får jeg drømme til at gå i opfyldelse. Alle smykker er kvalitetshåndværk lavet på eget værksted i Lynge. Stilen er mangfoldig og tager ofte udgangspunkt i naturens finurligheder og geometriske linjer.

Acredo

Acredo er specialister I vielsesringe.

Du designer din vielsesring med vores design-specialister. Vi rådgiver dig i ringens former, farver, størrelser, sten, karat og meget mere. Butikken og vores lounge-stemning skaber rolige og trygge rammer, så vi kan fokusere på jer og jeres ønsker. Vil du have noget eksklusivt og unikt, så er vi det helt rigtige valg. Acredo er et globalt brand, der findes i mere end 16 lande, hvilket giver os Danmarks bedste priser.

Jan Ehlers

Vielses- og forlovelsesringe fra Nuran er håndlavede efter eget design. Nuran har et stort udvalg af Vielses- og forlovelsesringe, som er inspireret af kærlighed og brillanternes smukke farver. Med Nurans Ourlove-koncept har I også muligheden for at skabe jeres helt unikke ringe med et personligt strejf.

Brudekjoler

Lykke brudekjoler

Vi lytter til dine ønsker og drømme. Kom og se vores store udvalg. I romantiske omgivelser kan du finde den helt rigtige brudekjole eller konfirmationskjole til din store dag. Vi har et meget stort udvalg i konfirmationskjoler (ca. 850 stk), brudekjoler (ca. 350 stk), brudesko, smykker, selskabskjoler osv, så det vil kun være et udvalg af vores kjoler du kan finde på vores website.

Couture stuen

Leder du efter noget smukt, unikt og helt personligt? I samarbejde med designeren, har du mulighed for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Besøg os på Virum Torv 4, 2830 Virum.

Karim Design

Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.

RegitzeK

Drømmer du om den perfekte kjole og betyder bæredygtighed og økonomi også noget? Hos RegitzeK kan drømmen blive til virkelighed. Vi sælger Preowned brudekjoler, aftenkjoler samt accessories i vores smukke forretning på Sølvgade i hjertet af KBH.

Make-up, Hår og Skønhed

Charlotte Rachlin – Tab dig let

Hej jeg hedder Charlotte Rachlin jeg er fysisk instruktør og uddannet kostvejleder. Jeg arbejder jævnligt med grupper af 10-12 personer, som taber sig over et 10 ugers forløb. I forbindelse med bryllupsmessen 12.01.2020 tilbyder jeg et særligt forløb for kommende brude og brudgomme. Er drømmekjolen lige stram nok? Vil du gerne have smukke arme og en flad mave på den store dag? Eller trænger du bare til at komme i en synligt bedre form? Så kontakt mig, og få et helt specielt bryllupstilbud.

Ulla Glud

Professionel makeup artist og hårstylist. Din bryllupsdag kan ikke tages om. Derfor er det, for mange brude vigtigt, at det bliver præcis som de har drømt om. Jeg samarbejder altid med dig for at skabe det bedste look til den store dag og tager den tid der skal til. Kig forbi min stand på bryllupsmessen og få en snak om din brudemakeup og hår styling.

Anti Age Klinikken

Vi skaber de mest naturlige og æstetiske resultater indenfor kosmetiske behandlinger. Vi anvender de nyeste teknikker og tilbyder altid en gratis konsultation efter behandlingen. Godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS).

Eva Gade hypnose & coaching

Hypnose og hypnoterapi kan bl.a. have god effekt ved: Vægttab, rygestop, neglebidning, fastlåsthed og blokeringer, søvnbesvær – ændring af negativt tankemønster, begrænsende overbevisninger, der hæmmer dig, jalousi, samt tilgivelse af dig selv og andre, så du kan komme videre.

Clever Skincare

Vi er en unik skønhedsklinik i Hørsholm. Som professionelle hudterapeuter gør vi ALT for, at du bliver den bedste udgave af dig selv! Vi skræddersyr din behandling og tilpasser den dine behov, så du går tilfreds herfra med det bedst mulige resultat i forhold til din hud.

Blomster

Årstidens Blomster

Et bryllup er en stor begivenhed, og blomsterne til denne særlige dag vælges med omhu. Vi er uddannet blomsterdekoratører og har gennemført en række efteruddannelser, så vi råder over et bredt spekter af teknikker indenfor brudedesign, så vi er i stand til at råde, vejlede og udføre lige den type brudebuket og andet bryllupstilbehør, så det passer til jer som brudepar og udtrykker den stemning eller det tema I har valgt for dagen.

Pernille Thiele Blomster

Blomster i sig selv er et af tilværelsens største mirakler, og at det i enhver form er herligt, at give sig af med dem.

Pernielle Thiele
Humlebæk
Kongelig Hofleverandør

Bryllupsfotograf

Kysfoto

Kysfoto glæder sig til at møde en masse forelskede, kommende brudepar på bryllupsmessen

KysFoto – vi fotograferer følelser

KysFoto – vi elsker bryllupper især jeres

Fotograf Susanne Eghoff

Jeg fotograferer drømme med sjælen i fokus. Jeg fanger magiske øjeblikke med stor indlevelse og kreativt øje, fordi jeg ikke kan lade være.
Og jeg opfanger lys, følelser, stemninger, fordi det er MIG. Med disse ingredienser skaber jeg levende og personlige billeder, der griber dine sanser og  bringer smilet frem.Selvfølgelig baseret på tryghed, ro og masser af tid.

Gaver

BEMY

Vi vil gerne introducere en ny måde at give personlige gaver på. Dét at give en gave, skal bringe glæde, tilfredsstillelse og taknemlighed. Det skal være med til at sprede kærlighed og skabe minder. Gaverne fra BEMY kan lige netop det. DU vælger form, DU vælger udseende og DU vælger indhold. Vi producerer dine drømme. Hos BEMY får du en komplet pakke med dine fine valg, silkepapir og guldmærker.