Kom til Bryllupsmesse 2022

Konferencecenter

Nordsjællands Bryllupsmesse

Næste bryllupsmesse er 11/09/2022.

Nordsjællands Bryllupsmesse er måske Sjællands hyggeligste bryllupsmesse. Vi elsker at være med på jeres bryllupsrejse, og vi gør vores bedste for at finde de dygtigste, sødeste og mest innovative bryllupsleverandører til jer. Bryllupsplanlægningen skal nydes, og man skal have god tid og plads omkring sig. Vi har bryllupsleverandører fra hele landet og giver jer inspiration til alt fra polterabend til bryllupsfesten og den efterfølgende Honey Moon. Årets bryllupsmesse afholdes i de smukke og hyggelige omgivelser på Nordsjællands Konferencecenter centralt i Allerød. Her er gratis parkering og offentlig transport lige til døren.

På Nordsjællands Bryllupsmesse finder du et udsøgt udvalg af bryllupsleverandører fra hele landet. Blandt andet kan du møde A Table Story, Papirlykke og Bemy. Se hele udstillerlisten nedenfor.

NYHED – Sælg din brudekjole

Bryllupper i Nordsjælland har skabt et helt nyt koncept. Du kan som tidligere brud gå modeshow og sælge din brudekjole til vores bryllupsmesser. Det er gratis at deltage, og du får både reklame på vores hjemmeside, SoMe og til selve messen. Vil du vide mere? Kontakt os info@rb-consulting.dk

UDSTILLERE PÅ BRYLLUPSMESSEN 2022

Start jeres bryllupsplanlægning her. Vi giver dig nogle af de bedste og mest passionerede bryllupsleverandører. Du kan se listen over udstillere her. OBS. Udstillerlisten opdateres løbende.

Stemning fra tidligere events

Kærlig hilsen

Teamet bag Bryllupper i Nordsjælland.