Polterabend

Nordic Health & Living

Hold en fed polterarbend, der ryster gruppen sammen.
SprutGus (m. alkohol) En saunagus med masser af varme og god musik. Der serveres shots til hver gus der passer i smagen med duften fra de æteriske olier.
VikingGus (u. alkohol) En intens oplevelse til dem der vil prøve grænser med både varme og kulde for at styrke krop, sind og ånd.

Smykker og Ure

Bryllup Gæst Smykker

Hornbæk Jewellery Design

Hos Hornbæk Jewellery Design får jeg drømme til at gå i opfyldelse. Alle smykker er kvalitetshåndværk lavet på eget værksted i Lynge. Stilen er mangfoldig og tager ofte udgangspunkt i naturens finurligheder og geometriske linjer.

Jan Ehlers

Det er vores vision, at det skal være nemt for dig at finde de helt rigtige ure i Hillerød. Har du lyst til at forkæle dig selv, eller en du holder af, med et nyt lækkert accessorie til håndleddet, så har vi et stort udvalg af lækre ure i Hillerød. Hos juvel- og urhuset Jan Ehlers har vi nemlig en stor passion for ure, og det er din garanti for altid at kunne finde de bedste på markedet i vores sortiment.

Tøj til Gæsten

Deerest Copenhagen

Hos Deerest Copenhagen får du dansk designet jakkesæt, af Europæiske (hovedsageligt Italienske) metervarer, syet i Portugal eller Tyrkiet, af nogle særdeles dygtige skrædderier der sætter deres ære i kvaliteten.

Karim Design

Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.

Inventailor

Inventailor som ejes af Søren John Hansen, har stor passion og mange års erfaring inden for branchen. Vi tilbyder en unik skræddersyet oplevelse hvor du selv kan designe dit jakkesæt, skjorte, vest til festen.

Vi tilbyder mange muligheder. Bl.a. jakkesæt med vest, smokings og skræddersyede skjorter med personlige signaturer i form af broderet navn eller dato, valg af knapper, kontrast syninger, alt designet ned til mindste detalje.

Make-up, Hår og Skønhed

Anti Age klinikken

Vi skaber de mest naturlige og æstetiske resultater indenfor kosmetiske behandlinger. Vi anvender de nyeste teknikker og tilbyder altid en gratis konsultation efter behandlingen. Godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS).

Clever Skincare

Skønhedsklinik i Hørsholm. Vi er en unik skønhedsklinik, hvor vi som professionelle hudterapeuter hver dag gør ALT for, at du bliver den bedste udgave af dig selv!
Derfor kan du være sikker på, at vi altid skræddersyr din behandling og tilpasser den dine behov, så du går tilfreds herfra med det bedst mulige resultat i forhold til din hud.

Gaver

Per Hillo

Giv brudeparret en personlig gave der kan give glæde i mange år. Til bryllupsmekka 2020 kan du møde Per og få en personlig hilsen til brudeparret skrevet bag på maleriet.  Alle kunstværker købt hos Per Hillo kan byttes så længe han er aktiv maler.

BeMy

Vi vil gerne introducere en ny måde at give personlige gaver på. Dét at give en gave, skal bringe glæde, tilfredsstillelse og taknemlighed. Det skal være med til at sprede kærlighed og skabe minder. Gaverne fra BEMY kan lige netop det. DU vælger form, DU vælger udseende og DU vælger indhold. Vi producerer dine drømme. Hos BEMY får du en komplet pakke med dine fine valg, silkepapir og guldmærker.