Bliv en del af Danmarks online bryllupsunivers. Meld dig ind i dag

Verden står overfor en ny virkelighed, hvor fysik samvær ikke længere er en selvfølge – i hvert fald i en periode. Det på virker os alle og desværre også vores planlagte bryllupsmesse til september. Men bare fordi vi ikke kan mødes fysisk, behøver vi jo ikke glemme alt om bryllupsplanlægning og bryllupsinspiration. Vi er overbeviste om, at vi faktisk er stærke, når vi står sammen – hver for sig. Derfor arbejder vi benhårdt på at skabe et online bryllupsunivers, hvor I kan finde bryllupsinspiration, møde forhandlerne og ikke mindst andre brudepar i samme situation. Foruden vores Facebookside, Instagramprofil og bryllupsbloggen har vi også dannet en lukket Facebookgruppe.

I Facebookgruppen vil vi lave eksklusive aftaler og rabatter – KUN til jer. Det er gratis at melde sig ind i gruppen, indtil vi når 300 medlemmer. Herefter koster det 100 kr. Med i prisen er en billet til den kommende bryllupsmesse. Skynd dig at melde dig ind nu i Danmarks online bryllupsmesse.

Aktuelt om bryllupsmesserne 

Vi elsker at holde bryllupsmesser og møde alle jer søde kommende brudepar. Vi har brugt de sidste mange måneder på at planlægge en helt fantastisk bryllupsmesse til jer i september. Men så kom Corona og lagde landet ned. Måske – måske ikke – bliver det lovligt at åbne for forsamlinger over 1.000 personer i september. Vi har dog valgt, at det ud fra et samfundsmæssigt og sikkerhedsmæssigt syn er mest forsvarligt at vente til januar. Vi glæder os derfor til at invitere jer til en hyggelig, intim og eksklusiv bryllupsmesse på Marienlyst Strandhotel 31/01-2021. Billetsalget er åbnet, og der er earlybirdpris på 50 kr. til de første 300 gæster. Herefter er prisen 100 kr. i billetsalg og 125 kr. i døren. Alle, der allerede har købt billet til september, kan selvfølgelig bruge billetten til januar.