Bliv en del af Danmarks online bryllupsunivers. Meld dig ind i dag

Hos Bryllupper i Nordsjælland vil vi gerne give dig den bedst mulige inspiration til brylluppet. Derfor arbejder vi løbende på at udvide vores digitale bryllupsunivers. Allerede nu kan du finde bryllupsinspiration på vores hjemmeside, Instagram og Facebook. Vi har også oprettet en lukket Facebookgruppe, hvor du kan få eksklusive tilbud fra bryllupsleverandører over hele landet. Det er gratis at være medlem af gruppen. Er du forhandler og vil du gerne give medlemmerne af gruppen et unik tilbud, så send en mail for mere information  info@rb-conculting.dk

Bryllupsmessen på Marienlyst er aflyst pga. Corona situationen

Den næste bryllupsmesse afholdes den 31.01.2021 på Marienlyst Strandhotel. Igen i år har vi fået nogle unikke udstillere med, som man normalt ikke møder på bryllupsmesser. Vi glæder os blandt andet til at byde Maria Montell velkommen i vores bryllupsunivers og hun vil på dagen synge et udvalg af sine LOVESONGS. Herudover kan I helt eksklusivt bl.a. møde Couture Stuen der viser sin 2021-kollektion frem.

Ift. Covid-19, følger vi løbende udviklingen og tilpasser os de gældende retningslinjer, så vi kan passe godt på vores bryllupsgæster og udstillere.

Jf. ovenstående, gør de nuværende officielle retningslinjer at vi pt. kun har ca. 150 billetter tilbage til salg og der vil heller ikke være mulighed for at købe billetter i døren. Hvis du vil med på bryllupsmessen er det derfor en god idé at købe billetter nu.