Bryllup på en fredag Bryllupsfoto

Bryllup på en fredag

Bryllup på en fredag!

Flere bryllupper bliver rykket frem til 2021 eller måske helt aflyst. Det betyder stor usikkerhed og ængstelse for rigtig mange brudepar, som har det svært med at kunne planlægge, og fuldt ud glæde sig til den store dag. Forsamlingsforbud, lukkede restauranter og hoteller har ikke alene ramt de kommende brudepar samt deres gæster. Også for mange fotografer, aktører og andre leverandører i forbindelse med bryllupper, er det stadig en svær tid. De bliver nu som os fotografer booket meget i 2021, så de datoer, som skulle have været specielle i 2020, bliver nu noget specielt i 2021.

Jeg har oplevet bryllupper som live streaming og udendørs, samt meget få mennesker til dagen – alle var kendetegnet ved at kærligheden, den var der, og den var der i STOR stil, og den kunne mærkes, så den fyldte hele kirkerummet, så dejligt.

Nu da vi kommer til et 2021 hvor der bliver ekstra mange bryllupper vil jeg håbe at brudeparrene begynder at tænke på, at man også kan holde bryllup på en fredag, så har gæsterne og en selv to hele dage til oprydning bagefter.

Susanne Buhl, ejer af www.photosoflove.dk

Bryllup på en fredag 1 Bryllupsfoto