Omtaler

Klik på en artikel for at se eller downloade den.

Sjællandske Nyheder 2021-06-21

Fredensborg Amts Avis 2019-12-04

Fredensborg Amts Avis 2020-01-13

Visit Nordsjælland 2020-02-10

DI Business 2020-02

DI Business 2020-02-25

Podcast

Pressemeddelelser

Bryllupsmesse i Nordsjælland:

Succesen skal gentages – november 2019

Bettina Winther Rübner Bang, der fik ideen til Bryllupper i Nordsjælland og bryllupsmesse på Marienlyst Strandhotel, satsede hele butikken på at gennemføre sit projekt.

-Jeg vidste, det måtte kunne bære. Det var en halv snes år siden, der sidst havde været noget lignende i Nordsjælland, og projektet lå ligesom bare og ventede på at blive samlet op og sat i søen, siger Bettina, der tilføjer:

-Heldigvis holdt bukserne. Det blev en succes. Vi fik næsten 700 gæster, og både de og de mange udstillere var glade, og vi fik mange rigtig fine tilbagemeldinger og flot omtale i pressen.

På den baggrund var det ikke svært at beslutte, at succesen skal følges op:

-Vi har derfor besluttet, at vi holder en ny bryllupsmesse den 31. januar. Det bliver samme sted, men større denne gang. Blandt andet vil vi også bruge strandområdet. Det giver en ny og spændende dimension, forklarer Bettina, der fortsætter:

-Vi havde dårligt nok truffet beslutningen, før der kom tilmeldinger, og flere af udstillerne har allerede givet besked om, at de ønsker at være med igen. Det er dejligt, når noget lykkes, og jeg er glad for at kunne sige ”på gensyn”.

-Hvis vi ser på eksempelvis Norge og England, er de langt foran os i forhold til bryllupsbranchen. Folk tør lige som lidt mere i de lande… Jeg vil danne en platform, hvor der er grobund for at tænke ud af boksen og slippe de vilde drømme løs. Måske vi får sat bryllupper i Nordsjælland på verdenskortet. På sigt. Men lige nu starter vi med fra Helsingør til København, slutter Bettina med et smil.

Messen finder sted den 12. januar kl. 10-16 på Marienlyst Strandhotel. Det kræver billet at deltage, og billetter kan købes på bryllupperinordsjælland.dk eller i døren. Blandt udstillerne er Nyhavn Rejser og Kronborg Slot. Men mindre kan også gøre det, og der er stande med alt fra blomster til bryllupskjoler, kager, vin, gaver, bryllupspynt m.v.

Pressebilleder

Klik på et billede for at downloade det.

Presseansvarlig

Ved spørgsmål angående presse, kontakt pressechef Jesper Winther Andersen på jesper@wintherandersen.dk .

Ved generelle spørgsmål angående hjemmeside eller bryllupsmesser, kontakt Bettina Rübner Bang på br@rb-consulting.dk