Presseansvarlig

Ved spørgsmål angående presse, kontakt pressechef Jesper Winther Andersen på jesper@wintherandersen.dk .

Ved generelle spørgsmål angående hjemmeside eller bryllupsmesser, kontakt Bettina Rübner Bang på br@rb-consulting.dk

Omtaler

Klik på en artikel for at downloade den.

Fredensborg Amtsavis 2019-12-04

Pressebilleder

Klik på et billede for at downloade det.

Pressemeddelelser

Kongernes Nordsjælland får sit eget bryllupsmekka

Efter en pause på 11 år danner Marienlyst Strandhotel atter rammerne om en bryllupsmesse.

Det er en lokal ildsjæl, der står bag årets bryllupsfest – som hun selv kalder det.

– Vi ønsker at skabe et bryllupsunivers – en fest gæsterne sent vil glemme, siger Bettina Rübner Bang, der har fået idéen og er i fuld gang med at løbe projektet i gang.

-Vi har planlagt alt ned til den mindste detalje. Når gæsterne ankommer, bliver de mødt af et stort hvidt flygel og en kvindelig duo, der spiller klassisk musik. Indgangen til selve mekkaet er belagt med en lang rød løber, der fører gæsterne op af en glasgang med udsigt til Øresund, forklarer Bettina og tilføjer:

-Herefter tages gæsterne ud på en rejse fra før brylluppet, under bryllupper til efter brylluppet. Hele vores bryllupsunivers er fyldt med kreativitet og passionerede leverandører, der alle er håndplukkede.

I det hele taget er hele projektet styret af passion og vilje til at skabe noget nyt.

-Hvis vi ser på eksempelvis Norge og England, er de langt foran os i forhold til bryllupsbranchen. Folk tør lige som lidt mere i de lande… Jeg vil danne en platform, hvor der er grobund for at tænke ud af boksen og slippe de vilde drømme løs. Måske vi får sat bryllupper i Nordsjælland på verdenskortet. På sigt. Men lige nu starter vi med fra Helsingør til København, slutter Bettina med et smil.

Messen finder sted den 12. januar kl. 10-16 på Marienlyst Strandhotel. Det kræver billet at deltage, og billetter kan købes på bryllupperinordsjælland.dk eller i døren. Blandt udstillerne er Nyhavn Rejser og Kronborg Slot. Men mindre kan også gøre det, og der er stande med alt fra blomster til bryllupskjoler, kager, vin, gaver, bryllupspynt m.v.