Er du leverandør

Bryllupsmesse 1. oktober 2023

Top billede

Ønsker I mere information omkring booking af stande kan I kontakte os på: info@rb-consulting.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Susanne og Bettina

Bryllupper i Nordsjælland

BLIV EN DEL AF BRYLLUPPER I NORDSJÆLLAND
Langt om længe kan vi igen holde events og messer. Det kan vi tydeligt mærke hos Bryllupper i Nordsjælland, hvor der er stor interesse for vores bryllupsmesser og digitale platforme. Vi har rundet over 3000 relevante følgere på SoMe og nyhedsbrev. Samtidigt har vi en række stærke samarbejdspartnere i det købestærke segment. Vi sætter stor pris på vores samarbejde med Visit Nordsjælland, som både deltager på vores bryllupsmesse og markedsfører vores bryllupsmesser. Vi har også indgået et nyt spændende samarbejde med PODIUM, hvilket betyder, at vi også planlægger livsstilsmesser og julemesser – selvfølgelig stadig i Nordsjælland. Som samarbejdspartner og leverandør til Bryllupper i Nordsjælland får du derfor nogle helt unikke muligheder for at præsentere dit brand for et købestærkt publikum.
Ønsker du at vide mere omkring vores messer eller markedsføring på vores digitale platforme er du altid velkommen til at kontakte os på info@rb-consulting.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Testemonials

COSMO ROYALE deltog på BRYLLUPSMEKKA 12.01.2020. Gæsterne og de andre udstillere var meget begejstrede for vores håndlavede glas, hvor mange spurgte om man kunne leje glassene til bryllup og andre festlige lejligheder. Umiddelbart efter messen fik vi en aftale med MOMENTS, der nu lejer vores glas ud. Vi er rigtige glade for at vi deltog på BRYLLUPSMEKKA og vil varmt anbefale det til andre bryllupsleverandører, der ønsker at være del af et hyggeligt og eksklusivt bryllupsunivers, med brudeparret i centrum.