Er du leverandør

Vil du være leverandør til vores online bryllupsunivers

Vi står i en ny verden, hvor vi ikke må mødes og samles i større forsamlinger. Det skaber selvsagt et nyt behov for at mødes på nye måder. I bryllupsbranchen er det særligt en stor udfordring i forhold til bryllupsplanlægningen. Mange kommende brudepar bruger de traditionelle bryllupsmesser til at få inspiration og møde forhandlerne.
Vi har derfor skabt et online bryllupsunivers, hvor brudeparrene kan møde forhandlerne via live video. Her kan forhandleren fortælle om sine produkter og vise dem frem, mens de potentielle kunder kan stille spørgsmål og få svar. Lige som på de traditionelle bryllupsmesser. Er interessen stor, kan forhandleren – efter aftale – sende en prøve med posten.
Efter hver endt live session kan brudeparrene gå ind i vores lukkede Facebook gruppe, hvor der er et helt unikt tilbud fra forhandleren. Tilbuddet gælder i en begrænset periode, som vi aftaler.

Praktisk foregår det således:
Leverandøren sender live fra sig egen Firma Facebook side. På den måde sikrer vi, at I får flere besøgende og opmærksomhed, end hvis alt er på vores platforme.

Til sidst i videoen afsløres der et unikt tilbud, man kun kan få via vores lukkede Facebook gruppe.

Inden online eventet opretter vi en begivenhed på vores hjemmeside og Facebook. Den deles i nyhedsbrev og Instagram samt annonceres til kommende brudepar i Danmark.

Forhandlerne betaler 500 kr. ex. moms. for at få annoncering af deres onlinebegivenhed samt oprettelse af det unikke tilbud i vores gruppe.

Vi glæder os til at byde jer velkomne i vores Bryllupsunivers

De bedste hilsner
Susanne & Bettina
Bryllupper i Nordsjælland

Vil du være udstiller på en af vores bryllupsmesser ?

Send os en mail og fortæl hvad der gør dig og dit koncept unikt, samt hvorfor du passer ind i vores bryllupsunivers. Kontakt Bettina Rübner Bang på br@rb-consulting.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Susanne og Bettina

Bryllupper i Nordsjælland

Vil du markedsføres på vores digitale platforme ?

Send en mail og få nærmere information om vores digitale pakker. En af vores kerneværdier er ønsket om at styrke og vækste små startups. Har jeres firma mindre end to ansatte og er under et år gammelt, får I en intropris for startups.

Kontakt Bettina Rübner Bang på br@rb-consulting.dk

Testemonials

COSMO ROYALE deltog på BRYLLUPSMEKKA 12.01.2020. Gæsterne og de andre udstillere var meget begejstrede for vores håndlavede glas, hvor mange spurgte om man kunne leje glassene til bryllup og andre festlige lejligheder. Umiddelbart efter messen fik vi en aftale med MOMENTS, der nu lejer vores glas ud. Vi er rigtige glade for at vi deltog på BRYLLUPSMEKKA og vil varmt anbefale det til andre bryllupsleverandører, der ønsker at være del af et hyggeligt og eksklusivt bryllupsunivers, med brudeparret i centrum.