Er du leverandør

Bryllupsmesse 12. – 14. august

I samarbejde med Service 2000 A/S – europæisk leverandør af luksus teltløsninger – afholder vi Open Doors den 12-14 august. Vi inviterer en række udvalgte leverandører til at deltage i eventet. Det afholdes den 12-13-14 august i hjertet af Nordsjælland.

Vi inviterer repræsentanter fra toppen af dansk erhvervsliv, eventbureauer, kommende brudepar, samt private der skal holde store fester.

Eventet er gratis for gæsterne men vi laver timeslots – dels så vi kan overholde evt. gældende Corona restriktioner og dels så vi har et overblik over antal gæster.  

Ønsker I mere information omkring booking af stande kan I kontakte os på: info@rb-consulting.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Susanne og Bettina

Bryllupper i Nordsjælland

Kære bryllupsleverandør

2020 blev mod forventning ikke det år, vi alle havde håbet på i bryllupsbranchen.

Bryllupsbranchen har været hårdt ramt af samfundsrestriktionerne, og vi har alle måtte lægge hovedet i blød for at anskue fremtiden realistisk. Selvom vi hverken er virologer eller politikere, tør vi dog godt have et begrundet håb for, at 2021 stadig vil kalde på de dygtigste bryllupsleverandører til de mest forelskede forlovede, kommende brudepar.

Danskerne bliver nemlig stadig gift. Det har derfor aldrig været vigtigere end nu at være synlig.

Vores målsætning er at give de små og mellemstore virksomheder en all-in markedsføringskanal hvor de kommer bredt ud til kommende brudepar. Vi tilbyder både markedsføring på vores egne kanaler, samt professionel annoncering på Facebook og Instagram. Ønsker du mere information, samt priser er du velkommen til at sende en mail på info@rb-consulting.dk.

Testemonials

COSMO ROYALE deltog på BRYLLUPSMEKKA 12.01.2020. Gæsterne og de andre udstillere var meget begejstrede for vores håndlavede glas, hvor mange spurgte om man kunne leje glassene til bryllup og andre festlige lejligheder. Umiddelbart efter messen fik vi en aftale med MOMENTS, der nu lejer vores glas ud. Vi er rigtige glade for at vi deltog på BRYLLUPSMEKKA og vil varmt anbefale det til andre bryllupsleverandører, der ønsker at være del af et hyggeligt og eksklusivt bryllupsunivers, med brudeparret i centrum.