Er du leverandør

Konfirmationsmesse 5. oktober 2024

Bryllupsmesse 6. oktober 2024

Bryllupsleverandører

Ønsker I mere information omkring booking af stande kan I kontakte os på: info@rb-consulting.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Susanne og Bettina

Bryllupper i Nordsjælland

BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Bryllupper i Nordsjælland er et bryllupsunivers, der bygger på passion og plads til store drømme. Vi tror på at det gode samarbejde er vejen til succes, og vi gør altid vores ypperste for at give vores samarbejdspartnere de bedst mulige betingelser.

Vores messer er kendetegnet ved åbne miljøer, hvor de enkelte udstillere gerne må smelte sammen og tilsammen skabe en smuk synergi, hvor gæsterne får den bedst mulige oplevelse.

Vi tager aldrig mere end 3-4 leverandører ind i hver kategori, så både leverandør og gæst får det optimale ud af messen.

Vi bliver hele tiden inspirereret og klogere, så messerne er altid under løbende udvikling. Både hvad angår lokation, underholdning, udstillere mm. Har du idéer til vores messer, er vi altid lydhøre.

Som samarbejdspartner og leverandør til Bryllupper i Nordsjælland får du nogle helt unikke muligheder for at præsentere dit brand for et købestærkt publikum. Både på fysiske messer og vores digitale platforme.

KONFIRMATION

Konfirmationer er vokset som aldrig før. Den bold har vi grebet og vores bryllupsunivers er nu udvidet til også at omfatte konfirmationsmesser samt et online konfirmationsunivers. I skrivende stund har vi mere end 6.300 online følgere. Vores næste fysiske konfirmationsmesse er 5. oktober hos Classic Car House i Lyngby. Ønsker du at deltage på den konfirmationsmesse kan du lige nu drage nytte af en earlymovers rabat.

Ønsker du at vide mere omkring vores messer eller markedsføring på vores digitale platforme, er du altid velkommen til at kontakte os på info@rb-consulting.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

De bedste hilsner

Bettina Rübner Bang

Rübner Bang Consulting

  • Events, messer og markedsføring