Evighedsblomster Blomster

Evighedsblomster

OFELIA og evighedsblomster

Blomster er smukke, og alle elsker dem. De er med til at skabe glæde og liv inde og ude. Men friske blomster lever som man ved ikke længe, derfor kan man heldigvis tørrer, presse eller præserver dem for at de kan holde evigt.

I mange år har vi lavet tørrede kranse og buketter, vi har selv plukket blomster, græsser og blade og hængt dem til tørre i loftet af butikken og i kælderen, og igennem de sidste par år har de tørrede blomster fået en renæssance.

REDUCE – REUSE – RECYCLE

De tørrede blomster holder længe, og de passer perfekt ind i tidsånden hvor bægerdygtighed spiller en meget stor rolle i vores verden.

Derudover giver evighedsblomsterne muligheden for at planlægge sin fest i god tid. Du kan få styr på blomsterne længe inden den store dag, og uden at bekymre sig om holdbarhed. De står bare klar til når det passer at få pyntet op, selv brudebuketten.

De tørrede blomster har også givet os muligheden for at lease blomsterne ud, fordi vi kan genbruge blomsterne. Det er så genialt. For på bryllupsdagen skal det bare se fantastisk ud, men hvad skal man med alle de blomster efter den store dag når alle billederne er taget og der skal ryddes op.

Det giver god mening at kunne returnere dem ligesom med service og andet udstyr.

Når du vælger blomster til dit bryllup er du med til at vælge stil, farver og størrelser, så det stadig er blomster som er skræddersyet og passer til din stil. Som inspiration har vi lagt billeder op på story; lej blomster og evigheds brud.

Bryllup og budget er to ting som ikke altid går hånd i hånd, det er jo den dag hvor man slet ikke har lyst til at bekymre sig om hvad det hele koster. Derfor er det vigtigt at sige at I kan spare ved at lease de tørrede blomster, så endnu et godt argument for at vælge evighedsblomster.

Evighedsblomster front Blomster

PRAKTIK

Vi har længe sendt tørrede blomster til hele landet, og sender næsten alle udlejningsprodukterne. Ellers har I altid mulighed for at hente blomsterne i butikken. Der indbetales et aftalt depositum, som betales tilbage når blomsterne er returneret.

Man lejer blomsterne på ugebasis, eller efter aftale. Man kan også beslutte sig for at købe blomsterne efterfølgende.

Vi håber at I har lyst til at prøve vores koncept af, fordi det giver mulighed for at få lidt flere blomster til festen, eller mere luft i budgettet, – eller bare fordi det faktisk giver go’ mening.

De allerbedste hilsner

Anne Charlotte Mohr

@ofeliablomster

Evighedsblomster 2 Blomster