Det perfekte suit 1 Herretøj

Det perfekte suit

Hemmeligheden bag det perfekte suit til dit bryllup

Hvis der er et tidspunkt i livet, hvor du ikke skal gå på kompromis med dit udseende, er det på din bryllupsdag. Men hvordan sikrer man, at man vælger det bedste suit til sin store dag og er prisen alene afgørende for resultatet?

Lad os springe direkte til hemmeligheden: Pasform. Kvalitet. Pris. I den rækkefølge.

Pasform er den altafgørende faktor for det endelige resultat og det vigtigste at gå efter. Du kan have brugt en formue på et jakkesæt lavet af det mest eksklusive stof, der er blevet håndsyet efter alle kunstens regler, men hvis fittet ikke passer til dig, kan selv det dyreste jakkesæt se tarveligt ud når det kommer på. Prøv mange forskellige jakkesæt af og gå efter et sted med et bredt udvalg, hvor du kan prøve forskellige pasformer – eller endnu bedre, få syet et jakkesæt efter dine egne mål.

Herefter kommer kvaliteten på stoffet, der er vigtig, fordi den enten kan underbygge eller modarbejde pasformen. Stof af en god kvalitet vil drapere (falde) på den helt rigtige måde og sikre et flot, skarpt jakkesæt, der holder formen og er rart at have på. Vær kritisk, og spørg ind til hvor stoffet kommer fra og hvad det er lavet af.

Og først her kommer prisen ind i billedet, for kvaliteten på stoffet hænger unægteligt sammen med prisen. Her er det dog vigtigt at kunne kende forskel på prisen for kvalitetsstof og prisen for et mærkevarejakkesæt. Selvom du f.eks. betaler 15.000 DKK for et jakkesæt fra et af de store brands, er du ikke garanteret, at stofkvaliteten er i top.

Hos Mond of Copenhagen laver vi skræddersyet herretøj ud fra Custom Tailoring konceptet. Gennem de seneste 10 år, har vi klædt flere end 5.000 tilfredse brudgomme på og kan med sikkerhed sige, at vi kan hjælpe dig med at fremstå præcis som du ønsker på din store dag. Du bliver opmålt i vores 3D body scanner, der sikrer en præcis måltagning og derefter tilpasses fit og design sammen med vores uddannede clothiers. Med flere end 11.000 af de bedste europæiske metervarer fra bl.a. Italien og England har du rig mulighed for at designe dit bryllupstøj præcist efter dine ønsker, uanset hvilket budget, du har afsat. Alt vores tøj bliver syet af en familievirksomhed i Portugal og når vi får dit tøj hjem, bliver du inviteret ind i butikken for at prøve tøjet på. Skulle der mod forventning være justeringer, sørger vores skræddere i butikken for at rette disse til – alt sammen som en del af vores tilpasningsgaranti.

Hvis du vil være sikker på at fremstå fra din absolut bedste side på din bryllupsdag, skal du vælge et skræddersyet jakkesæt fra Mond of Copenhagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Du kan læse mere om Mond of Copenhagen og booke tid til din gratis opmåling på mond.dk.

Det perfekte suit 2 Herretøj