Kiss the frog Bryllupsbillede

Minder fra et bryllup illustreret på lærred

Minder fra et bryllup illustreret på lærred

Det var sensommer og jeg var blevet inviteret til at tegne til et bryllup, hvor vejret var afgørende for om vielsen skulle stå i en meget smuk kirkeruin eller i byens kirke. Det regnede tungt hele formiddagen, men en halv time før vielsen skulle stå, stoppede regnen og brudeparret blev viet i den smukke kirkeruin som de havde ønsket.

Midt under vielsen kom solen frem og lyset faldt på brudeparret, mens en smuk kvinde sang. Scenen var sat, rammerne perfekte, og alle sanser blev skærpet ekstra i dette øjeblik. Det var som at være med i en smuk kærlighedsfilm og ikke et øje var tørt.

Der var en helt særlig intens stemning, forventningerne var høje, for hvad der nu skulle ske?

I restauranten stod nogle fantastisk smukt pyntede borde. Der var kredset for en hver lille detalje. Som gæst følte man sig virkelig heldig ved at være særlig udvalgt til denne enestående begivenhed. Maden var overdådig og smuk, så alle sanser var sat i spil.

Som tegner er min opgave at observere gæsterne og betydningsfulde detaljer under brylluppet. Jeg udvalgte de bedste øjeblikke og tegnede på et lærred, som var placeret på et staffeli midt i restauranten, hvor gæsterne spiste og festede.
Brudeparret har i dag et evigt minde om deres smukke bryllup, dagen hvor deres kærlighed blev fejret.

Nu kan du også give brudeparret en helt speciel gave, med alle de gode minder fra festen hvor deres kærlighed blev fejret, illustreret på lærred.

I anledning af åbning for, at vi igen må fejre Bryllupper kan du nu bestille bryllupstegneren som fanger de særlige øjeblikke og skaber et kunstværk på lærred- på dagen, en gave til brudeparret fyldt med minder og kærlighed, højdepunkterne fra festen og talerne.

Årets sommertilbud er 2 pakker for: ”medlemmer af facebookgruppen: ”Nordsjællands Bryllupsunivers”, indeholder et tegnet maleri som måler:100cm x 120cm, hvor brudeparret er portrætteret i harmoni med udvalgte motiver fra festen – pointer fra taler og stemningsbilleder. Meld dig ind i gruppen og få tilbuddet.

Se også mere på:  https://www.kissthefrog.dk/bryllupstegner