Brudevals

3 gode råd til brudevalsen

Den traditionsrige og romantiske brudevals er for mange én af de store begivenheder i løbet af bryllupsaftenen – og med god grund. Det er oftest åbningen til midnatsfesten og dansegulvet samt jeres første dans som gift par. Vi, Den Evige Dans, kommer her med 3 gode råd til en uforglemmelig brudevals.

  1. Invester i jeres brudevals

Det vigtigste for at få en god oplevelse med brudevalsen er at sætte tid af til at lære den! Om I booker en privatlektion eller bruger YouTube-videoer er helt op til jer, men gør jer selv den tjeneste at investere tid i det. Det kan være en romantisk og hyggelig oplevelse at lære brudevalsen – for nogen ville det endda være en afstressende affære midt i bryllupskaosset.

Vi støder tit på spørgsmålet om, hvornår man skal begynde at øve brudevalsen. Dette er meget individuelt, men vi anbefaler 2-6 uger før jeres store dag. Nogle føler sig tryggest ved videoundervisning, mens andre har brug for personlig vejledning. Begge metoder kan være super givende, vi erfarer dog, at videoundervisning kan være mere tidskrævende.

  1. Prøv med de rigtige sko

Vi kan ikke sige det nok – prøv brudevalsen med de rigtig sko (eller nogen der minder om, hvis du ikke vil ødelægge de nye flotte red bottom heels)! Det gør en kæmpe forskel. Den traditionelle herresko har som regel en væsentlig længere snude end den normale sko, hvilket gør, at trinlængden skal justeres derefter. Det samme gælder for højhælede sko, og da kropsholdning og trinlængde ændres, når man kommer i en stilet, kan det være svært at tage samme længde skridt, som hvis man danser i almindelige sneakers.

  1. Nyd øjeblikket

Brudevalsen er jeres øjeblik. Den er ovre før I får set jer om, og mange glemmer at være i øjeblikket, inden det er forbi. Husk at kigge hinanden i øjnene, værdsætte nuet og nyde hinanden og jeres første dans som gift par, inden festen går videre. Brudevalsen burde ikke være noget, der skal overstås, men tværtimod noget, der skal nydes og efterfølgende blive et evigt minde om en skøn aften. Jeres dans handler først og fremmest om jer og jeres kærlighed. Den er til for jeres skyld, og dansen symboliserer en smuk start på resten af jeres liv sammen.

Er man ikke til den traditionelle, romantiske brudevals, er der heldigvis mange alternativer, så alle kan få deres drømmebrudevals. Vi har gennem vores tid som undervisere koreograferet alt fra romantiske Disney-brudevalse til sjove og festlige disko moves, da det i sidste ende handler om, at I føler jer trygge og godt tilpas med netop jeres brudevals.

 VIDEO

Brudevals

Jakob Stenbæk & Mie Funch
Grundlæggere af Den Evige Dans
+4522327206 | +4541616018
kontakt@mijaevent.com
https://instagram.com/denevigedans_dk
https://m.facebook.com/denevigedans/