Herretøj

Inventailor

Få syet noget nyt til den store dag. Inventailor som ejes af Søren John Hansen, har stor passion og mange års erfaring inden for branchen. Vi ønsker at tilbyde en unik skræddersyet oplevelse hvor du selv kan designe dit jakkesæt, skjorte, vest til dit bryllup. Bl.a. jakkesæt med vest, smokings og skræddersyede skjorter med personlige signaturer i form af broderet navn eller dato, valg af knapper, kontrast syninger, designet ned til mindste detalje.

Deerest Copenhagen

Vi vil gerne hjælpe dig, hjælpe dig med både at se og føle dig helt skarp på din bryllupsdag. Du kommer til at huske din bryllupsdag resten af dit liv, og en vigtig del af fundamentet for, at du bliver flyvende den dag, er at du føler dig påklædt til det. Det lyder måske lidt sælger smart, men vi mener det oprigtigt. Der er noget særligt ved at have et helt skarpt jakkesæt på til en stor begivenhed, det giver et boost.

Karim Design

Hos Karim Design har vi mange års erfaring med design af brudekjoler, selskabskjoler, skjorter og jakkesæt, som alle bliver skræddersyet. Vi skræddersyer alt såvel bukser, jakker, blazere, frakker, smoking, kjole og hvidt samt skjorter. Det hele bliver syet efter alle skrædderkunstens regler, lige efter dine mål. Dette har vi været eksperter i, gennem to generationer.

MOND of Copenhagen

Hvis du vil være sikker på at fremstå fra din absolut bedste side på din bryllupsdag, skal du vælge et skræddersyet jakkesæt fra Mond of Copenhagen. Du bliver opmålt i vores 3D body scanner, der sikrer en præcis måltagning og derefter tilpasses fit og design sammen med vores uddannede clothiers.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Smykker og Ure

Jan Ehlers Juvel og Urhus

Det er vores vision, at det skal være nemt for dig at finde de helt rigtige ure i Hillerød. Har du lyst til at forkæle dig selv, eller en du holder af, med et nyt lækkert accessorie til håndleddet, så har vi et stort udvalg af lækre ure i Hillerød. Hos juvel- og urhuset Jan Ehlers har vi nemlig en stor passion for ure, og det er din garanti for altid at kunne finde de bedste på markedet i vores sortiment.

Acredo

Acredo er specialister I vielsesringe.

Du designer din vielsesring med vores design-specialister. Vi rådgiver dig i ringens former, farver, størrelser, sten, karat og meget mere. Butikken og vores lounge-stemning skaber rolige og trygge rammer, så vi kan fokusere på jer og jeres ønsker. Vil du have noget eksklusivt og unikt, så er vi det helt rigtige valg. Acredo er et globalt brand, der findes i mere end 16 lande, hvilket giver os Danmarks bedste priser.

Hornbæk Jewellery Design

Går du i tanker om fri til din kæreste?
Hos Hornbæk Jewellery Design får jeg drømme til at gå i opfyldelse. Alle smykker er kvalitetshåndværk lavet på eget værksted i Lynge. Stilen er mangfoldig og tager ofte udgangspunkt i naturens finurligheder og geometriske linjer.

Make-up, Hår og Skønhed

Eva Gade hypnose & Coaching

Hypnose med terapi eller hypnoterapi er en utrolig blid, men meget effektiv terapiform, som kan bruges, hvis man ønsker at skabe en positiv forandring i sit liv. Fordelen ved hypnose og hypnoterapi er, at det kan bruges til at arbejde med en bred vifte af problemer. Hypnose er nemlig ikke kun begrænset til et bestemt område, men kan faktisk anvendes ved alle typer problemer, hvor sindet spiller en rolle.

Anti Age klinikken

Vi skaber de mest naturlige og æstetiske resultater indenfor kosmetiske behandlinger. Vi anvender de nyeste teknikker og tilbyder altid en gratis konsultation efter behandlingen. Godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS).

Clever Skincare

Skønhedsklinik i Hørsholm. Vi er en unik skønhedsklinik, hvor vi som professionelle hudterapeuter hver dag gør ALT for, at du bliver den bedste udgave af dig selv!
Derfor kan du være sikker på, at vi altid skræddersyr din behandling og tilpasser den dine behov, så du går tilfreds herfra med det bedst mulige resultat i forhold til din hud.

Bryllupsfotograf

Fotograf Michael With

Michael With har på den gode side af 1000 bryllupper bag sig i indland og udland, og netop fordi han sætter sig ind i hvert enkelt brudepars individuelle drømme og stil, veksle den til et personlig billedsprog, der er skabt af forståelse af lys, empati og følelser…. masser af følelser, fremstår han som en af de mest indflydelsesrige bryllupsfotografer i det 21. århundrede i Danmark, hvilket også har ført til flere nationale, og internationale Awards b.la med omtale i DR tv-avisen kl 21 – det, adskiller Michael With fra andre.

Henrik Hildebrandt

I mere end 30 år har jeg været bryllupsfotograf og fotograferer i dag Bryllupper i hele Danmark. Til jeres store dag kan jeg forevige de øjeblikke I gerne vil huske, med min personlige vinkel og fortolkning af jer på jeres Bryllupsdag. Som bryllupsfotograf er det min fornemmeste opgave at sikre, at i føler jer dejligt tilpas og ikke nødvendigvis lægger mærke til mig og mit arbejde.
Jeg fanger de naturlige situationer og laver naturligvis ønskede fotosessioner i nærliggende omgivelser.

Susanne Eghoff

Jeg fotograferer drømme med sjælen i fokus. Jeg fanger magiske øjeblikke med stor indlevelse og kreativt øje, fordi jeg ikke kan lade være.
Og jeg opfanger lys, følelser, stemninger, fordi det er MIG. Med disse ingredienser skaber jeg levende og personlige billeder, der griber dine sanser og  bringer smilet frem.Selvfølgelig baseret på tryghed, ro og masser af tid.

Photos of love

Et bryllup kan ikke tages om. Derfor er det så vigtigt at I finder den rigtige fotograf der passer til jer og jeres forventninger. Min stilart er en blanding af klassisk og fotojournalistisk. Jeg går altid efter at fange de specielle stemningsøjeblikke – uden det bliver alt for opstillet.

Kysfoto

Bryllupsfotograf KysFoto tager fortællende, unikke og stemningsfulde bryllupsbilleder fra jeres bryllup. Billeder der får jer til at huske store og små øjeblikke fra jeres bryllup for evigt. I skal kunne mærke jeres dag, når I ser bryllupsbillederne – det er vores målsætning.

Polterabend

Nordic Health and Living

Polterarbend der ryster gruppen sammen. En fed aften med gommen.
SprutGus (m. alkohol) En saunagus med masser af varme og god musik. Der serveres shots til hver gus der passer i smagen med duften fra de æteriske olier.
VikingGus (u. alkohol) En intens oplevelse til dem der vil prøve grænser med både varme og kulde for at styrke krop, sind og ånd.

Gaver

BEMY

Vi vil gerne introducere en ny måde at give personlige gaver på. Dét at give en gave, skal bringe glæde, tilfredsstillelse og taknemlighed. Det skal være med til at sprede kærlighed og skabe minder. Gaverne fra BEMY kan lige netop det. DU vælger form, DU vælger udseende og DU vælger indhold. Vi producerer dine drømme. Hos BEMY får du en komplet pakke med dine fine valg, silkepapir og guldmærker.