Leverandører til brudgommen

Herretøj – tøj til brudgommen

Brudgommen

Inventailor

Få syet noget nyt til den store dag. Inventailor som ejes af Søren John Hansen, har stor passion og mange års erfaring inden for branchen. Vi ønsker at tilbyde en unik skræddersyet oplevelse hvor du selv kan designe dit jakkesæt, skjorte, vest til dit bryllup. Bl.a. jakkesæt med vest, smokings og skræddersyede skjorter med personlige signaturer i form af broderet navn eller dato, valg af knapper, kontrast syninger, designet ned til mindste detalje.

deerest gom herretøj suit brudemesse

Deerest Copenhagen

Vi vil gerne hjælpe dig, hjælpe dig med både at se og føle dig helt skarp på din bryllupsdag. Du kommer til at huske din bryllupsdag resten af dit liv, og en vigtig del af fundamentet for, at du bliver flyvende den dag, er at du føler dig påklædt til det. Det lyder måske lidt sælger smart, men vi mener det oprigtigt. Der er noget særligt ved at have et helt skarpt jakkesæt på til en stor begivenhed, det giver et boost.

karim gommen bryllup bryllupstøj bryllupsmesse

Karim Design

Hos Karim Design har vi mange års erfaring med design af brudekjoler, selskabskjoler, skjorter og jakkesæt, som alle bliver skræddersyet. Vi skræddersyer alt såvel bukser, jakker, blazere, frakker, smoking, kjole og hvidt samt skjorter. Det hele bliver syet efter alle skrædderkunstens regler, lige efter dine mål. Dette har vi været eksperter i, gennem to generationer.

Det perfekte suit 1

MOND of Copenhagen

Hvis du vil være sikker på at fremstå fra din absolut bedste side på din bryllupsdag, skal du vælge et skræddersyet jakkesæt fra Mond of Copenhagen. Du bliver opmålt i vores 3D body scanner, der sikrer en præcis måltagning og derefter tilpasses fit og design sammen med vores uddannede clothiers.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Smykker og Ure

GuldsmedAlice

Guldsmed Alice

Drømmer I om at designe jeres egne vielsesringe, så lad mig ud fra jeres ønsker og forestillinger skabe jeres vielsesringe i guld, sølv eller hvidguld. I kan også give ringene et ekstra lag symbolik, ved at bruge jeres gamle arveguldsmykker, måske endda fra begge familier og dermed give dem nyt liv. Prikken over i’et er at det også er bæredygtigt at genanvende de gamle guldsmykker. Har I ikke arveguld, så bliver vielsesringe fra Guldsmed Alice lavet af 80 % genanvendt og raffineret guld og sølv.  Har I lyst til selv at skabe jeres vielsesringe, kan I komme med på guldsmedeværkstedet og skabe hinandens vielsesring. I vil få en uforglemmelig dag, og det vil gøre livets ringe endnu mere personlige.

brudgommen vielsesring

Hornbæk Jewellery Design

Går du i tanker om fri til din kæreste?
Hos Hornbæk Jewellery Design får jeg drømme til at gå i opfyldelse. Alle smykker er kvalitetshåndværk lavet på eget værksted i Lynge. Stilen er mangfoldig og tager ofte udgangspunkt i naturens finurligheder og geometriske linjer.

Make-up, Hår og Skønhed

MitVelVære

MitVelVære

Vi er forhandlere af top kvalitets produkter, baseret på aloevera til hudpleje – både til brud og gom.

hypnose coach stress hørsholm gom bryllup

Eva Gade hypnose & Coaching

Hypnose med terapi eller hypnoterapi er en utrolig blid, men meget effektiv terapiform, som kan bruges, hvis man ønsker at skabe en positiv forandring i sit liv. Fordelen ved hypnose og hypnoterapi er, at det kan bruges til at arbejde med en bred vifte af problemer. Hypnose er nemlig ikke kun begrænset til et bestemt område, men kan faktisk anvendes ved alle typer problemer, hvor sindet spiller en rolle.

clever skincare brudgom

Clever Skincare

Skønhedsklinik i Hørsholm. Vi er en unik skønhedsklinik, hvor vi som professionelle hudterapeuter hver dag gør ALT for, at du bliver den bedste udgave af dig selv!
Derfor kan du være sikker på, at vi altid skræddersyr din behandling og tilpasser den dine behov, så du går tilfreds herfra med det bedst mulige resultat i forhold til din hud.

Bryllupsfotograf

JeanetteMerstrand 1

Jeanette Merstrand

I preserve legacies through my pictures and strive for my pictures to be genuine and joyful!

I started photography because I absolutely love interacting with people, hearing their incredible stories and helping preserve those stories through photography! My favorite kinds of stories are love stories, so couple’s and wedding photography holds a very special place in my heart!

Bryllupsfotograf

Brian Lichtenstein

My job is to eternalize the union and the love between two people – I can’t imagine a better job than that.

I’m really just a middleaged, romantic and soft hearted family man, that just loves to help couples get the perfect memories of their precious wedding day. So don’t be surprised if you see me behind my camera, with tears of joy in my eye 🙂

michaelwith bryllup

Fotograf Michael With

Mit løfte er at skabe smukke og meningsfulde fotografier til jer og jeres familie og samtidig give jer fantastiske albums, vægkunst og en utrolig oplevelse. Jeg ønsker, at de fotografier, jeg laver af jer, skal få folk til at grine, få folk til at græde og holde vejret. Det er min udfordring. jeres udfordring er at modstå at ville have dem alle!

Polterabend

bemy bridetobe bruden bryllupsmesse helsingør

BEMY

brudgommen polterarbend saunagus

Nordic Health and Living

Polterarbend der ryster gruppen sammen. En fed aften med gommen.
SprutGus (m. alkohol) En saunagus med masser af varme og god musik. Der serveres shots til hver gus der passer i smagen med duften fra de æteriske olier.
VikingGus (u. alkohol) En intens oplevelse til dem der vil prøve grænser med både varme og kulde for at styrke krop, sind og ånd.

Gaver

BEMY 1

BEMY

Vi vil gerne introducere en ny måde at give personlige gaver på. Dét at give en gave, skal bringe glæde, tilfredsstillelse og taknemlighed. Det skal være med til at sprede kærlighed og skabe minder. Gaverne fra BEMY kan lige netop det. DU vælger form, DU vælger udseende og DU vælger indhold. Vi producerer dine drømme. Hos BEMY får du en komplet pakke med dine fine valg, silkepapir og guldmærker.