Livsceremonier

Ceremonien

Essensen ved et bryllup er ceremonien.

Øjeblikket, hvor hele selskabet fokuserer på brudeparret og kærligheden, som skal bekræftes. Gæsterne venter spændte, musikken lyder og brud og brudgom møder hinanden i et rørende moment. Nu starter det øjeblik, som vil blive stående i erindringen hele livet igennem og grunden til I holder bryllupsgilde.

Hvis I har valgt kirkebrylluppet fra, men stadig har ønsket om en mere stemningsfyldt højtidelighed end på rådhuset, så hjælper ’Livsceremonier’ med at gøre jeres bryllup uforglemmeligt gennem en hel personlig og unikt udformet ceremoni, som omfatter alt fra indgang til udgang, bryllupstale, løfter, ringe og kys akkompagneret af jeres musikvalg.

Indgang og velkomst, måske en sang efterfulgt af bryllupstalen, som rammer jeres livsforløb, mødet og forelskelsen, frieriet og drømmene om den fælles fremtid, smukt ind.
Et personligt udformet ritual, hvor I siger ja til hinanden og aflægger netop de løfter, som spejler jeres værdier. I giver hinanden ringe på, har måske jeres helt egen symbolhandling og hele ceremonien understreger jeres samhørighed og ønsket om et fælles liv i kærlighed.

Ceremonien kan rumme de fleste elementer fra den traditionelle vielse, som vi kender fra kirkebryllupperne – men den udformes helt efter jeres ønsker, da det er jeres ord, værdier og musiksmag, der kommer til udtryk.

Og der kan være mange grunde til at skabe sin egen ceremoni:

• Måske er det vigtigt for jer, at ceremonien får netop det udtryk og bygger på det grundlag, som jeres kærlighed til hinanden og kommende ægteskab indeholder?
• Måske kommer I fra forskellig kulturel eller trosmæssig baggrund og foretrækker at mødes uden religiøse symboler?
• Eller I ønsker måske at inkludere nogle af traditionerne og musikken – men ikke hele pakken?
• Nogle er par af samme køn og har brug for at skabe deres helt eget udtryk eller
• Måske har I været gift før og føler, der skal en anderledes ceremoni til denne gang.

Uanset baggrunden, kan vi i ’Livsceremonier’ hjælpe jer med at skabe et øjeblik, som vil blive husket. Vi har viet mange helt almindelige danskere og mange par fra hele verden med alle mulige baggrunde. Fælles for alle ceremonier, er at vi sammen med jer skaber en personlig højtidsstund, som kan vare resten af livet.

Ceremonien kan afholdes mange steder. Hjemme i haven, smukke steder i naturen eller parker. På slotte, herregårde eller kursussteder. Vi er mobile og kan medbringe mikrofon og batteridrevet højtaler.Som reglerne er i Danmark, skal i formelt giftes på Rådhuset eller have en giftefoged med til ceremonien, da man skal være et godkendt trossamfund for at få udstedt en vielsesbemyndigelse. Vi er et uafhængigt tilbud, og det synes vi er en fordel, da vi så har frie hænder til at fejre kærligheden uden regler og dogmer.

Alt er muligt. Ceremonien er jeres og vi har ingen regler eller normer, som skal følges. Kun ønsket om at løfte jeres vielse op hvor den hører hjemme og føles helt rigtig for jer.

Læs eksempler og udtalelser her: https://www.livsceremonier.dk/bryllupper