Corona venlig polderabend Corona bryllup

Corona-venlig polterabend

Hvordan planlægger man en Corona-”venlig” polterabend?

Der er åbnet for bryllupper i 2020. Det betyder også, at der med et skal planlægges polterabend for den kommende brud eller gom. Vi har spurgt 9 kvindelige iværksættere til råds. Læs vores blog og få inspiration til 9 sjove, festlige, hyggelige og spændende indslag – der alle er Corona-”venlige”.

  1. Skønhed hos By Dina i Fredensborg

Giv jeres kommende brud en halv times luksus Japansk Face Lift behandling. Består af afrensning af huden med kokos sukkermaske og derefter blid, afstressende ansigtsmassage, lymfedrænage og afsluttes med et Gua Sha lift og lækker økologisk & vegansk ansigtsolie.

Hendes hud og øjne vil stråle, og hun vil se skøn og løftet ud til den store aften.

Vigtig information: Der er plads til 2 personer udover bruden på klinikken. Hvis I er en større flok, er det muligt at nyde en kop kaffe oppe i Jernbanegade i Fredensborg. Alternativt kan I sidde ved et bord udenfor klinikken og nyde et glas vin eller en kop kaffe. Kan tilkøbes eller medbringes. Brudens hud vil ikke være rød efter behandlingen, og hun vil sagtens kunne tage makeup på efter behandlingen. Pris 225 kr. (Meld jer ind i den lukkede Facebookgruppe ”Nordsjællands Bryllupsunivers” og få 30 kr. rabat).

https://www.by-dina.dk/

  1. Action og natur i Skive hos VisionKayak

“Skal din polterabenden have en anderledes og unik aktivitet?

Book et privat event hos VisionKayak i de helt gennemsigtige glaskajakker, der kun findes en håndfuld steder i hele Europa, og som både giver en oplevelse over og under Limfjordens overflade. Her får I en unik chance for at gå på opdagelse i det ellers hemmelige og skjulte liv under overfladen, mens I nyder hinandens selskab og en dejlig tur på vandet.

VisionKayak har tre standardtyper af ture, som alle kan booke sig ind på gennem sæsonen: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture. Dem kan I bruge som inspiration til, hvornår på dagen i lægger jeres oplevelse i glaskajak til polterabenden. Book f.eks. turen til formiddag, så I kan spise tapas af lokale og økologiske råvarer på stranden efter turen eller nyd et glas champagne under solnedgangens varme orange og røde farver.

Turene varer 1,5-2 timer, og alle kan være med – uanset alder og erfaring med at være på vandet. I vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik på stranden inden turen, ligesom der selvfølgelig er gode svømmeveste til jer alle. Der vil altid være minimum én instruktør fra VisionKayak med, så I kan få hjælp til teknik undervejs eller høre om området.

Vigtig information skal være minimum otte personer for at booke et privat event. (Meld jer ind i den lukkede Facebookgruppe ”Nordsjællands Bryllupsunivers” og få helt eksklusivt bruden eller gommen gratis med).

https://visionkayak.com/

  1. Dans og fest i Københavnsområdet med Danselancen

Skal dagen markeres med dans og fest? Danselancen rykker ud med hylesjov undervisning, som alle kan finde ud af. Er bruden glad for dans og musik, vil hun elske at danse og feste med alle sine veninder. Vi runder mange genrer og musik, I kan skråle med på, så der er noget for enhver smag. Undervisningen er for alle niveauer. Dans hvor som helst!

I får udleveret trådløse høretelefoner, så I alle hører samme musik og instruktørens stemme. Dans i haven, på stranden eller for de modige: flashmob-style ude blandt folk!

Superfleksibelt indslag der både gør sig godt i dagtimerne eller senere på aftenen.

Vigtig information: Alle får høretelefoner, sådan at man kan danse udendørs i frisk luft og med god afstand, fordi alle kan høre lydkilden lige tydeligt uanset, hvor de bevæger sig hen. Udstyret er altid afsprittet. Pris: 200 kr. pr person ved mindst 10 deltagere.  Kørsel udenfor Kbh.: 400 kr. Kolde bobler kan tilkøbes. (Meld jer ind i den lukkede Facebookgruppe ”Nordsjællands Bryllupsunivers” og få bruden eller gommen gratis med).

https://danseglad.dk/

  1. Ginsmagning (op til 20 min. kørsel fra KBH) med KA BY KIT

Gin smagning for 10 personer og opefter. Der bliver fortalt om de enkelte ginner, herunder botanical i gin og hvilke typer tonic der, passer til.

Man smager gin både ren og med tonic. Jeg kommer ud til jer. Vejledende pris er 300 kr. pr person. Jeg medbringer altid min egen gin samt to andre danske gin og tonicvand og botanicals. Eneste I selv skal sørge for er masser af isterninger
Vigtig information: Max. afstand er 20 min i bil fra København. Kørselspenge kan være en option. Varighed 2-2,5 time. Jeg tager ud torsdage kl. 17-21. fredage kl. 17-21 samt lørdage og søndage.

https://kabykit.dk/

  1. Lær at tegne på en simpel og sjov måde med Elle fra VisuElle i Nordsjælland og København

Elle fra VisuElle kommer ud til jer og lærer jer at tegne på en simpel og sjov måde. Sammen tegner I en fælles plakat til brylluppet og små plakater hver især, hvor I f.eks. skriver gode råd til brudeparret. Bruden får en særskilt tegneopgave.

“Vi havde fornøjelsen af at blive undervist af Elle i 2 timer i forbindelse med min søsters polterabend. Det var en sjov og lærerig oplevelse samt en fantastisk hyggelig måde at starte dagen på. Elle havde tilpasset de ting, som vi skulle lave til anledningen, og vi fik bl.a. udarbejdet nogle rigtig fine plakater med gode råd til det kommende brudepar. Desuden var hun ekstremt god til at svare på vores mange spørgsmål og tilpasse undervisningen til alles niveau. Jeg vil klart anbefale andre at hyre Elle – både til professionelle og private arrangementer.” –Julie Egholm Holt

Praktisk information: 2-timers kursus i grafisk facilitering til dit polterabendinklusiv inklusiv tuscher og papir. Normalpris 2250 kr. inkl. moms. (Pris for medlemmer af den lukkede Facebookgruppe ”Nordsjællands bryllupsunivers” 1750 kr. inkl. moms.)

www.visuelle.dk

  1. DJ-workshop med Future Female Sounds I Storkøbenhavn og Århus.

Future Female Sounds tilbyder DJ sets + udstyr til bachelorette events. I vores DJ Workshops lærer du at DJe. Vi lærer deltagere om DJ-udstyr, hvordan man bygger en stemning ved hjælp af musik, de tekniske færdigheder,, og alle får mulighed for at lave deres egne mix.

Vores DJs har lang erfaring fra bryllupper, og vi går meget op i at skabe en hel særlig stemning med musikken, som vi skaber i fællesskab med parret, som sikrer en helt uforglemmelig og perfekt aften.

Praktisk information: Priser afhængig af hvilken DJ, men som udgangspunkt ca. 1000/tim ex moms for DJ set. DJ Workshops polterabend: Minimum 8 deltagere – Max 15 deltagere 400 dkk/deltagere – 2 timer. Ved DJ Workshops kommer vi ud og transport af udstyr pålægges udover. Vi bruger håndsprit (og mundbind hvis dette ønskes)

https://www.futurefemalesounds.org/

  1. Kreativ polterabend med Keramikfryd i Nordsjælland

Skal I holde polterabend og ønsker i et kreativt indslag, så book Keramikfryd hjem til jer til et privat arrangement. Vi medbringer rå keramik og maling mm., og I maler et stykke keramik hver, eller et stort tilfælles, som bruden efterfølgende får til minde om dagen.

Begyndes dagen med brunch i privat hjem, kan det være ideelt ikke at skulle skynde sig afsted, men at kunne nyde en ekstra kop kaffe og hygge med at male.

Der vil være masser af hjælp både til de kreative og til dem, der absolut ikke er den kreative type. Der gives inspiration og tips til, hvordan man via meget enkle teknikker kan få noget til at se super godt ud.

Praktisk information: Vi kører til hele Nordsjælland – evt. mod et mindre kørselstillæg. Et arrangement varer normalt 2 timer og koster 2000kr for 5-8 pers. Derover tillægges 200 kr/pers. 

Der tages selvfølgelig hensyn til Covid-19 med masser af sprit, afstand og vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer. 

http://keramikfryd.dk/

  1. Workshop med tørrede blomster hos Ofelia Blomster i Allerød (kommer også ud)

En workshop med tørrede blomster er genialt til en polterabend her under Corona.  Det bliver holdt hjemme i stuen eller som en lukket workshop i butikken.  Så nemt at holde afstand og ikke være mange.

Der sker noget, når man skal være kreativ sammen, det skaber et helt specielt fællesskab, og det kan være lige det, man har brug for til en polterabend, hvor der tit er flere, som ikke kender hinanden.

Det er en ren aha og succes oplevelse at lave sin egen buket og hårspænde med tørrede blomster, det er nemt og relativt hurtigt og kræver ingen forkundskaber.

Tørrede blomster er virkelig oppe i tiden og er et must i ethvert hjem. Dine gæster får noget med hjem til sig selv, og samtidig er det oplagt at bruge hårpynten til brylluppet.

Kontakt mig på Instagram for at arrangere, jeg kommer også ud privat.

https://www.instagram.com/ofeliablomster/

  1. Få smukke negle hos By A. Dyring i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Pigehygge med lidt farver og bobler! Gør Jer klar til den store dag sammen.

Imens I hygger, vil jeg ordne jeres negle! 1 behandling indeholder:

Lakering med CND Shellac™️ og minimanicure eller minipedicure. Tilbud til polterabend:

6 behandlinger (lakering med CND Shellac™️ og minimanicure eller minipedicure) Den 6. gratis til bruden! Kun for 2000 kr. Vigtig information: I skal selv søge for: Håndklæder til hver, Ingen negleprodukter på, bord+stol og stikkontakten til lamper i nærheden – hvor jeg kan sidde og arbejde. Samt drikkevarer, snaks og godt humør. *I hverdage fra kl.9 og forudbetales ved reservation. Returneres penge ikke, det kan ændres kun dato med advarsel 7 dage før.

 https://www.facebook.com/bya.dyring/