Skroebelev gods 1 Lokation

Destinationsbryllup på Langeland

Drømmer I om et romantisk og eventyrligt bryllup i unikke omgivelser? En bryllupslokation som er ny og spændende – en som ”alle andre” ikke allerede har brugt. En lokation som har et sydlandsk præg, men dybe rødder i dansk historie. Så anbefaler vi en smuttur til smukke Langeland.

Skrøbelev Gods – måske Danmarks mest romantiske Get Away destination

Omgivet af det idylliske fynske øhav – i hjertet af Langeland – ligger Skrøbelev Gods. Kun 2,5 times kørsel fra Nordsjælland.  Skrøbelev Gods er ikke som alle andre. De har en viljestærk tro på, at romantik er kernen i deres dna. Fra det øjeblik, man ankommer til Skrøbelev Gods, bliver man ”sat ned i gear”.

På værelserne er der ikke fjernsyn. Hjælp tænker mange måske! Men det er et helt bevidst valg, man har truffet på Godset. I stedet har man installeret stemningsfyldte biopejse og opfordrer gæsterne til at nyde hinandens selskab, gå ture i de smukke omgivelser og nyde et lækkert måltid i deres gourmet restaurant. Skal man virkelig forkæles, har de også indrettet suiter med jacuzzi, og man kan selvfølgelig få servering på værelset.

Fra præsidentsuiten er der udsigt til den hyggelige park med det store, smukke spisekastanjetræ. Kastanjetræet har mere end 350 somre og flere 100 år af minder gemt i rødderne. Hvis træet bare kunne tale, ville det levende kunne berette om de mange romantiske frierier, der har fundet sted under dets majestætiske grene.

Det er ikke så mærkeligt at mange kommende gomme eller brude har valgt Skrøbelev gods til deres frieri. Hvis man ikke allerede går i giftetanker, er det svært at undgå det her. Fra den store gårdsplads på Godset, med det historiske springvand fra filmen ”de vilde heste”, kan man tage en kort spadseretur ad den brolagte kærlighedssti, over voldgraven via den buede bro, under de høje træer, og så står man foran Skrøbelev Kirke, som er nærmeste nabo til godset.

Rustik og romantisk bryllupslokation med plads til 200 gæster

Er I allerede forlovet, og søger I den perfekte bryllupslokation med muligheder for at skræddersy jeres bryllup, så det bliver helt perfekt? Da vi besøgte Skrøbelev Gods, satte det straks gang i fantasien. Den imponerende gårdsplads med det klukkende springvand omkranset af godsets fire historiske længer vil gøre sig utroligt smukt til vielsen og den efterfølgende reception. Ønsker I en kirkelig vielse, ligger Skrøbelev Kirke som nævnt blot et stenkast væk af den romantiske kærlighedssti.

Selve bryllupsfesten kan I holde i den rustikke og meget stemningsfyldte ”rustikke lade” med store upolerede træbjælker og smukke håndlavede støbejernslysekroner med glødelamper, der giver den perfekte atmosfære til det rustikke og romantiske bryllup. Lokalet er råt, hvilket giver uanede muligheder for at sætte sit personlige præg. Feminint tyl, der bølger fra de rustikke træbjælker, er klart en af vores favorit trends suppleret med nogle smukke blomsteropsatser holdt i hvide og grønne nuancer. Man kunne evt. tilføre et pift af årets farve – Magenta – for at give festen et friskt look.

Er I mere til den rustikke, men aristokratiske stil er riddersalen absolut værd at se nærmere på. Den rustikke riddersal emmer af elegance og historie. Salen er indrettet med to store åbne pejse i gavlene, smukke lysekroner, spejle og fritstående træbjælker i loftet. Rustikt, enkelt og elegant. Dette rum behøver ikke ekstra udsmykning for at give jer den varme hyggelige stemning, som jeres gæster vil elske.

Overdådig brudesuite med styr på detaljen

Ikke meget er overladt til tilfældighederne på Skrøbelev Gods. De har tænkt over den mindste detalje, og det kommer i høj grad til udtryk i deres største suite. Brude-/Præsidentsuiten. Her finder I et vaskeægte prinsesseværelse indrettet med en blanding af moderne funktionalitet og antik romantik. Prikken over i’et er det store lækre en-suite badeværelse i sort glinsende marmor fra Riga med luksus jacuzzi, to bruse hoveder samt – selvfølgelig – en Full Size romersk statue. Her kan I virkeligt trække jer tilbage, suge de mange indtryk til jer og bare nyde hinanden og jeres kærlighed.

Enhver brudesuite bør have en gine til brudekjolen – det er absolut et Must Have – og det får I selvfølgelig også i brudesuiten. I forlængelse af suiten er der yderligere et Walk-in Closet til jeres bagage. Det er derfor ingen sag, hvis I skal skifte tøj 2-3 gange i løbet af dagen uden at rode hele suiten til.

Overnatning til jeres gæster

På Skrøbelev gods findes der flere forskellige overnatningsmuligheder i varierende prisklasser, og Rudkøbing ligger kun 5 minutter væk, så I skal ikke bekymre jer over, hvordan gæsterne kommer hjem fra jeres fantastiske bryllupsfest.

Er I blevet nysgerrige på et Bryllup på Langeland? Vi er i hvert fald. I kan læse mere om bryllup på Skrøbelev Gods her https://www.skrobelevgods.dk/bryllup-og-fest/

Skroebelev gods1 Lokation Skroebelev gods2 Lokation  Skroebelev gods4 Lokation