Leverandører til gæsten

Tøj til Gæsten

Karim gæst

Karim Design

Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.

deerst bryllupsgæst bryllupsmesse

Deerest Copenhagen

Hos Deerest Copenhagen får du dansk designet jakkesæt, af Europæiske (hovedsageligt Italienske) metervarer, syet i Portugal eller Tyrkiet, af nogle særdeles dygtige skrædderier der sætter deres ære i kvaliteten.

Inventailor

Inventailor

Inventailor som ejes af Søren John Hansen, har stor passion og mange års erfaring inden for branchen. Vi tilbyder en unik skræddersyet oplevelse hvor du selv kan designe dit jakkesæt, skjorte, vest til festen.

Vi tilbyder mange muligheder. Bl.a. jakkesæt med vest, smokings og skræddersyede skjorter med personlige signaturer i form af broderet navn eller dato, valg af knapper, kontrast syninger, alt designet ned til mindste detalje.

Det perfekte suit 3

MOND of Copenhagen

Hvis du vil være sikker på at fremstå fra din absolut bedste side på din bryllupsdag, skal du vælge et skræddersyet jakkesæt fra Mond of Copenhagen. Du bliver opmålt i vores 3D body scanner, der sikrer en præcis måltagning og derefter tilpasses fit og design sammen med vores uddannede clothiers.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Smykker og Ure

Bryllup Gæst Smykker

Hornbæk Jewellery Design

Hos Hornbæk Jewellery Design får jeg drømme til at gå i opfyldelse. Alle smykker er kvalitetshåndværk lavet på eget værksted i Lynge. Stilen er mangfoldig og tager ofte udgangspunkt i naturens finurligheder og geometriske linjer.

Make-up, Hår og Skønhed

Clever skincare gæst

Clever Skincare

Skønhedsklinik i Hørsholm. Vi er en unik skønhedsklinik, hvor vi som professionelle hudterapeuter hver dag gør ALT for, at du bliver den bedste udgave af dig selv!
Derfor kan du være sikker på, at vi altid skræddersyr din behandling og tilpasser den dine behov, så du går tilfreds herfra med det bedst mulige resultat i forhold til din hud.

Polterabend

bemy bridetobe bruden bryllupsmesse helsingør

BEMY

Nordic health living gæst

Nordic Health & Living

Hold en fed polterarbend, der ryster gruppen sammen.
SprutGus (m. alkohol) En saunagus med masser af varme og god musik. Der serveres shots til hver gus der passer i smagen med duften fra de æteriske olier.
VikingGus (u. alkohol) En intens oplevelse til dem der vil prøve grænser med både varme og kulde for at styrke krop, sind og ånd.

Gaver

Mette Harbo

Galleri Mette Harbo

Malerier til polterabend (som morgengave) både til bruden og brudgommen.
Jeg har i mange år også malet til selve brylluppet både med og uden gæster. Jeg lader mig inspirere af bryllupsfesten og en samtale med brudeparret. Det er et vidunderligt minde for brudeparret, og et smukt maleri de kan have hængende i deres hjem.

Lina Murel Jardorf

Kunstnerinde Lina Murel Jardorf

Skal du til bryllup, overraske din partner eller måske blot gi dig selv en smuk gave fordi du synes du har fortjent det? Så er mine massive bronze hjertejordkloder en mulighed.

De er alle forskellige – de lidt større kloder er der mulighed for at jeg graverer dem i bunden med en personlig hilsen.

Per Hillo bryllupsgæst bryllupsgave maleri love

Per Hillo

Vi elsker at se på det abstrakte og det som vi selv skal tyde. Per Hillo formår at fremskaffe dette gennem hans malerier. Han er ikke bleg for at bruge alle farverne på paletten, og det viser han gang på gang i hans malerier. Per Hillo maler i kærlighedens tegn, og er en moderne kunstner udover det sædvanlige. Et maleri er en oplagt gave til brudeparret som vil skabe glæde i mange år. Alle kunstværker købt hos Per Hillo kan byttes så længe han er aktiv maler.

BeMy

BeMy

Vi vil gerne introducere en ny måde at give personlige gaver på. Dét at give en gave, skal bringe glæde, tilfredsstillelse og taknemlighed. Det skal være med til at sprede kærlighed og skabe minder. Gaverne fra BEMY kan lige netop det. DU vælger form, DU vælger udseende og DU vælger indhold. Vi producerer dine drømme. Hos BEMY får du en komplet pakke med dine fine valg, silkepapir og guldmærker.