Huse med sjæl Lokation

Huse med sjæl

Huse med sjæl og romantik…

Vidste du, der findes mere end 700 slotte og herregårde Danmark? Det er langt flere, end de fleste tror. Heldigvis er mange af disse vidunderlige steder åbent for offentlighed og lægger gerne hus til særlige fester og begivenheder. Danmark rummer så mange unikke historiske steder, både slotte og herregårde, hyggelige kroer, forsamlingshuse, lader og tidligere industriejendomme. Alle disse steder har en sjæl og personlighed, som mærkes med det samme, når man træder ind ad døren. Det er som om, at husene både i duften, æstetikken, mystikken og historien giver en følelse af, at man bliver del af noget større og helt særligt.

Det er denne særlige stemning, som gør, at netop historiske huse kan være en unik ramme om mærkedage og familiesammenkomster. Leder du efter et helt unikt sted til at danne ramme om dit kommende bryllup, kan det være stedet netop skal være historisk?

Mange af disse historiske perler er desværre svære at finde. Derfor har vi skabt The Danish Club, som er Danmarks største samling af historiske huse, slotte og haver. Vores hjemmeside giver dig et let overblik over nogle af Danmarks mest private, specielle historiske hjem og steder. Hjemmesiden er fyldt med hundredvis af oplevelser, som ikke findes andre steder – og flere tilføjes løbende.

Har du brug for inspiration til dit bryllup, som uden tvivl bliver historisk i sig selv – er du meget velkommen til at kontakte os.

Merete Otillia Knudsen/ The Danish Club

https://danishclub.dk/da/p/page/magasin

https://danishclub.dk/da/inspiration

Huse med sjæl Dr. Louise Lokation Huse med sjæl Hornbækhus Lokation Huse med sjæl jægerhuset Lokation Huse med sjæl Sofienberg Lokation