Lokationer

Classic Car House

Classic Car House

Classic Car House ligger i Lyngby nord for København og åbner sommeren 2023 som passioneret oplevelsesunivers og samlingspunkt for smukke klassiske biler.
Classic Car House kan også byde indenfor til en række enestående og stemningsfulde lokaler for 10-400 gæster. I vores unikke og historiske rammer er der plads til den afslappede og intime fejring, det store ekstravagante bryllup, konfirmationen og livets andre begivenheder. Classic Car House er skabt til mindeværdige oplevelser.

Aamanns stemning 75

Aamanns Køkken & Event

Vores venue, Aamanns Køkken & Event, ligger i B&W’s tidligere lagerlokaler på Refshaleøen. Med næsten 8 meter til loftet, svæver et stemningsskabende lampehav over de rå betongulve, og i det store åbne køkken kan man følge kokkenes arbejde. Lokalet er meget fleksibelt og egner sig til alt fra 40 til 200 gæster. Det historiske industrilokale ligger ved vandet med udsigt til langelinje og giver mulighed for ankomst med båd. Om sommeren har vi store krydderurtebede på vores terrasse, hvorfra man, med at glas kølig vin i hånden, kan nyde solnedgangen over København.

Kronborg slot

Kronborg Slot

Konger og dronninger har i århundreder fejret deres kærlighed på slottet. I kan gøre det samme. Byd gæsterne velkommen med trompetfanfarer. Kronborg har både små hyggelige lokaler og store pompøse sale til arrangementer. Vielse i Kronborg Slotskirke er muligt, hvis bruden eller brudgommen bor i Sct. Mariæ Sogn i Helsingør. Kronborg Slot har flere lokaler, som er egnet til borgerlig vielse. Det er naturligvis også muligt at blive viet udendørs – eksempelvis på stranden lige uden for slottet.

marienlyst

Marienlyst Strandhotel

Med en unik placering, smukke lokaler, udsøgte bryllupsmenuer og direkte udsigt til både Øresund, strand og Kronborg Slot, byder Marienlyst Strandhotel på en uforglemmelig bryllupsfest af højeste kvalitet. Kys i solnedgangen, flet fingre i strandkanten, dans i måneskin og nyd champagnen i bryllupssuiten. Vores event koordinator hjælper med alt – både før, under og efter festen – så I og jeres gæster kan nyde den store dag i fulde drag. Mulighed for bryllup på stranden, flerdags-arrangementer og gæsteovernatning.

Tag os med i planlægningsfasen. Vi har adskillige uforglemmelige bryllupper på samvittigheden.

Cirkus Panik teltmageri

Cirkus Panik Teltmageri

Bryllup i telt
Ønsker I en anderledes og magisk ramme om jeres bryllupsfest? Drømmer I om at samle venner og familie i et højtideligt og afslappet rum, hvor inde og ude smelter sammen? I vores telte inviterer du naturen og det gode håndværk med som gæst. Vores telte er håndsyede på eget værksted og med kærlighed og omtanke i hver eneste syning. Det kan mærkes, fra det øjeblik vi rejser teltet, til gæsterne tager plads under kuplen og danser på markedets smukkeste trægulv. Er det et lille intimt bryllup eller den store gallafest, vi har teltet, der passer til netop jeres bryllup.

Festlolakalet Laden

Festlokalet Laden

Med plads op til 70 personer, placering i smukke omgivelser ved sø og skov, samt gode parkeringsforhold, er Festlokalet Laden det perfekte sted at holde bryllup i Nordsjælland.

KONGEVEJEN 61, BLOVSTRØD 3450 ALLERØD

Skonnerten Mira

Skonnerten Mira

Bryllup eller event på skonnerten Mira
Ønsker I et intimt bryllup i unikke omgivelser, så er Mira et godt valg, og jeres gæster vil få en særlig oplevelse, som vil blive husket i lang tid. Det smukke træskib Mira er en tomastet skonnert, som er bygget i Faaborg i 1898, og siden har hun sejlet som både fragtskib og sejlførende passagerskib i Øresund og øvrige, danske farvande i langt over 100 år.

Bryllupsmesse 2022

Nordsjællands Konferencecenter

Skal I holde bryllup i Nordsjælland? Står I og skal giftes og mangler et perfekt og unikt sted til jeres store dag? Nordsjællands Konferencecenter rummer en række smukke og romantiske bryllupslokaler. Derfor kan I holde Jeres bryllup i Nordsjælland i smukke omgivelser og med en service, der sætter prikken over i’et på jeres uforglemmelige dag. Uanset om I ønsker et bryllup til 30 gæster eller har et ønske om stort etnisk bryllup, så har vi pladsen.

Vandvaerket 1

Vandværket

Først og fremmest tillykke med det kommende bryllup! Og dernæst velkommen til Vandværket. Vandværket er beliggende på grænsen mellem Nordvest, Vanløse og Frederiksberg. Vi har høje ambitioner og sætter en ære i at levere bryllupsarrangementer med gourmet forplejning. Det historiske gamle Vandværket er helt nyrenoveret med smukke og rustikke lokaler med unik stemning, som kan rumme mellem 2-350 gæster.
Vi har specialiseret os i at holde selskaber, men har også åbent rundt i vores restaurant. Vi håber at kunne byde jer velkommen til en uforglemmelig bryllupsfest på Vandværket.