Lokationer

Kronborg slot

Kronborg Slot

Konger og dronninger har i århundreder fejret deres kærlighed på slottet. I kan gøre det samme. Byd gæsterne velkommen med trompetfanfarer. Kronborg har både små hyggelige lokaler og store pompøse sale til arrangementer. Vielse i Kronborg Slotskirke er muligt, hvis bruden eller brudgommen bor i Sct. Mariæ Sogn i Helsingør. Kronborg Slot har flere lokaler, som er egnet til borgerlig vielse. Det er naturligvis også muligt at blive viet udendørs – eksempelvis på stranden lige uden for slottet.

Visit Nordsjaelland

Visit Nordsjælland

Mød Unikke Mødesteder i Nordsjælland og tag en snak med os om hvordan vi kan hjælpe jer med det helt særlige sted til jeres store dag.
Nordsjælland kan det hele, fra det klassiske badehotel med udsigt til havet til det lidt mindre sted, hvor nærheden til naturen og pølser over bål til natmaden, måske er mere jer.
Kontakt os og vi hjælper jer videre!

Festlolakalet Laden

Festlokalet Laden

Med plads op til 70 personer, placering i smukke omgivelser ved sø og skov, samt gode parkeringsforhold, er Festlokalet Laden det perfekte sted at holde bryllup i Nordsjælland.

KONGEVEJEN 61, BLOVSTRØD 3450 ALLERØD

Skonnerten Mira

Skonnerten Mira

Bryllup eller event på skonnerten Mira
Ønsker I et intimt bryllup i unikke omgivelser, så er Mira et godt valg, og jeres gæster vil få en særlig oplevelse, som vil blive husket i lang tid. Det smukke træskib Mira er en tomastet skonnert, som er bygget i Faaborg i 1898, og siden har hun sejlet som både fragtskib og sejlførende passagerskib i Øresund og øvrige, danske farvande i langt over 100 år.

Bryllupsmesse 2022

Nordsjællands Konferencecenter

Skal I holde bryllup i Nordsjælland? Står I og skal giftes og mangler et perfekt og unikt sted til jeres store dag? Nordsjællands Konferencecenter rummer en række smukke og romantiske bryllupslokaler. Derfor kan I holde Jeres bryllup i Nordsjælland i smukke omgivelser og med en service, der sætter prikken over i’et på jeres uforglemmelige dag. Uanset om I ønsker et bryllup til 30 gæster eller har et ønske om stort etnisk bryllup, så har vi pladsen.

Vandvaerket 1

Vandværket

Først og fremmest tillykke med det kommende bryllup! Og dernæst velkommen til Vandværket. Vandværket er beliggende på grænsen mellem Nordvest, Vanløse og Frederiksberg. Vi har høje ambitioner og sætter en ære i at levere bryllupsarrangementer med gourmet forplejning. Det historiske gamle Vandværket er helt nyrenoveret med smukke og rustikke lokaler med unik stemning, som kan rumme mellem 2-350 gæster.
Vi har specialiseret os i at holde selskaber, men har også åbent rundt i vores restaurant. Vi håber at kunne byde jer velkommen til en uforglemmelig bryllupsfest på Vandværket.