Brylluptreds2020 2 Corona bryllup

Bryllupstrends – Micro bryllupper

Gennem tykt og tyndt må siges at have fået en hel ny betydning i løbet af 2020. Hvor bryllupsplanlægningen hidtil primært har drejet sig om at finde den perfekte lokation, det rigtige farvetema, prøvesmagning af bryllupskagen, vin, middag… og ja selvfølgelig finde drømmekjolen. Så står dagens kommende brudepar nu med helt andre og svære udfordringer. For hvordan planlægger man et bryllup når man ikke ved hvor og hvornår landet lukker ned og regeringen skær i gæstelisten?

2020 har været et svært år hvor mange brudepar og bryllupsleverandører har gjort deres bedste for at navigere igennem ukendt farvand. Enkelte kom igennem stormens nåleøje men langt de fleste valgte at udskyde brylluppet til stormen er stilnet af. En beslutning der for nogle skabte ro og for andre sorg og stress. Det værste er nok at det stadig er uvist hvornår og om vi får ”normale” tilstande igen hvor man kan samles ukritisk, give kys og kram og danse til den lyse morgen.

Men skal I som brudepar udskyde jeres bryllup på ubestemt tid eller er det muligt at tilpasse jeres bryllup?

Både i Danmark og i udlandet er der opstået en helt ny trend: ”Micro-bryllupper”.  

Brylluptreds2020 1 Corona bryllup

Et lille og intimt bryllup kan være lige så smukt og vidunderligt som et stort bryllup.

Det handler om at tænke ud af boksen og sørge for både brudeparret og gæsterne får en god dag og nogle dejlige minder. Vi kommer her med nogle idéer og inspiration til at skabe et Micro-bryllup.

  1. Inviter alle jeres gæster til live-streaming af selve vielsen. I kan sende en gaveæske til alle gæsterne med bobler, lidt sødt, evt. bryllupspynt og andre kreative indslag. På den måde kan I være sammen – hver for sig. Tag gerne fat i os hvis I vil have inspiration til en gaveæske til gæsterne. Vi har flere idéer.
  2. Kombiner evt. løsning 1 med at holde en mindre vielse og efterfølgende reception / middag hvor I har de 8 nærmeste med.
  3. Sæt eksempelvis flere mindre pavilloner op på et stort udendørs areal og del gæsterne op i mindre grupper. (husk maks. 8 – I skal jo selv kunne være med) Vær bare opmærksom på I selv huske at spritte af og ikke give kram så I ikke risikere at sprede smitte fra gruppe til gruppe. Maden skal være portionsanrettet og drikkevarer kan være delt ud på forhånd. Det er også en god idé at sætte gæster sammen som ofte se hinanden. Det kan blive så hyggeligt og smukt hvis I planlægger det rigtigt.
  4. En fjerde løsning er at holde et lille og intimt bryllup for de nærmeste og så vente med den store fest til senere.

Vi har så mange dygtige og kreative leverandører i Danmark som kan levere alt hvad I skal bruge for at holde det perfekte micro-bryllup. Vi gør alt for løbende at give jer ny inspiration og vise de sidste nye påfund og trends fra vores danske leverandører. Følg vores online Bryllupsunivers og hold dig opdateret.