weddingstorie 3 Bryllupsfoto

Omfavn naturen og gør den til en del af Jeres store dag

Vi lader os i høj grad inspirere af udlandet, når det gælder bryllupper og langt størstedelen kan nikke genkendende til en drøm om et sydlandsk bryllup.

Vi drømmer om åben himmel, sol og ingen regn der kan ødelægge frisuren eller gøre vielsesportrætterne til en dårlig oplevelse.
I Danmark er vi vant til meget skiftende vejrforhold og er altid parate til at skulle være omskiftelige på kort tid.

Er udendørsbryllupper det nye sort?
Flere og flere lader sig dog ikke skræmme og planlægger udendørsvielser, griber paraplyen med på location eller væbner sig med store mængder tæpper til gæsterne under receptionen. Vi må konstatere at vi er mere og mere ude. Festtelte er også blevet mere populære og i takt med at Covid-19 gjorde sit indtog globalt, har det også påvirket folk til at tænke anderledes. Rigtig mange har i 2020 valgt at holde små bryllupper eller vielser og dermed afholde det udenfor. Tendenserne trækker også naturens vej, hvilket passer fint i tråd med de udenlandske inspirationskilder, der popper op alle vegne.

Et bryllup kan være så smukt udenfor og emme af stemning, så hvorfor ikke tage skridtet mod en udendørsfest, man kan jo altid have et kort i ærmet, til hvis det lige nøjagtigt er på ens bryllupsdag der skal falde 50 mm om eftermiddagen. Vi bryllupsfotografer elsker anderledes bryllupper og at bruge omgivelserne, til at skabe unikke billeder.

Hvad er fordelen ved udendørsbryllupper?
En af fordelene er uden tvivl at man kan inkorporere naturen på en helt naturlig måde. Rigtig mange vil gerne trække naturen med indenfor, men her er der en sirlig rød tråd allerede inden man går i gang med oppyntning. En fordel ved et bryllup udendørs, vil også kunne være at man er på samme sted hele dagen og dermed har mere tid til sine gæster. Der skal ikke bruges 30-60+ minutter på transport til kirke-fra kirke til location- fra location til feststedet. Selvom man tænker at det ikke er så slemt, så løber det ofte op rent minutmæssigt.

Hvad så med ulemperne?
Når der er fordele er der som regel også ulemper. Her kunne det netop være det ustadige vejr, som vi er kendt for i Danmark, dog er vi i højere grad begyndte at få somre, man rent faktisk vil kunne udnytte. En anden ulempe vil kunne være toiletter, men som regel er der indendørs toiletfaciliter, de steder hvor man kan holde sit bryllup.

weddingstories 1 Bryllupsfoto

“Hvo intet vover, intet vinder”- sådan lyder et gammelt ordsprog.
Tag chancen, hiv fat i Danmarks dygtige leverandører af catering, telte, service osv. Man kan nemt skabe de perfekte rammer, med den rette kombination af leverandører.

Mads & Mille
www.weddingstories.dk