Nina Couture

Nina Couture

Mit navn er Nina Augustinussen og navnet bag de unikke og luksuriøse brudeaccessories, slør og kjoler.

Jeg vil gerne introducere dig til mine kreationer, som alle kvinder vil elske og føle sig godt tilpas i. De har alle et strejf af elegance og luksus, der afspejler tidens trends. Jeg er klar til at få fremtidige brudes øjne til at shine!

Her kan bruden får præcis den kjole, hun drømmer om. Den vil blive skabt ud fra ideer og opfylder enhver piges prinsessedrøm – nogle gange sexet. Altid elegant. En kvinde der tør, og som ikke er bange for at påtvinge sin stil! Hun vil føle sig smuk, stærk og bære en kjole, der ligner hende. Kjolen, der svinger mellem dristighed og romantik, enkelhed og sans for detaljer. En brudekjole, der skal fremhæve alt smukt, glamourøst, poetisk, frisk, moderne, klassisk, råt, ultrafeminint og sensuelt. Silke, blonder, perler eller sten – jeg stræber altid efter at finde den kjole, du vil elske og tilhørende accessories eller slør, som fuldender det perfekte look.

Mine brudekjoler er lavet i de mest luksuriøse stoffer og afspejler hver bruds individualitet og skønhed. De er unikke og moderne med et sofistikeret, glamourøst og klassisk look og klar til at blive båret på din perfekte bryllupsdag. Lad os gøre din drøm til virkelighed ved at finde din drømmekjole. Jeg skaber tidløse skræddersyede kjoler, og det hele starter i mit showroom i en rolig atmosfære, hvor du er i fokus og drømme skabes.Nina Couture