din Bryllupssangerinde Sandra Elsfort

Din Bryllupssangerinde

Sandra Elsfort er en professionel og erfaren bryllupssangerinde, der brænder for at give en hjertelig og nærværende oplevelse til brudeparrets helt særlige dag. Hun kendetegnes ved sin inderlige stemme og evne til at levere en emotionel oplevelse for både brudepar og gæster.
Sandra har et stort sangrepertoire, da hun synger mange genrer – ballader, musical, pop/moderne, jazz og evergreens. Og brudeparret kan vælge, om de ønsker en enkelt sang eller flere, og om det skal være i forbindelse med selve bryllupsceremonien f.eks. i kirken eller under middagen. Det er også muligt at vælge med eller uden pianist/guitarist og om det skal være en duet (med en mandlig sanger).
Sangen/sangene kan være som en overraskelse fra brud til gom eller omvendt eller det kan være en gave fra gæsterne, hvor Sandra synger et nummer, der f.eks. har særlig betydning for brudeparret.
Sandra har skrevet og udgivet sangen ”På en forårsdag i maj”, der er specielt tilegnet brudepar. Og kan tilpasses alle årstider. Nummeret, der kan høres på alle musikplatforme, er ofte det foretrukne valg til bryllupper og med kommentarer efterfølgende som….
”Vi følte at sangen var skrevet til os, Sandra var fortryllende og magisk”
– Mia og Kenny, Sophienberg Slot