Sådan vælger I den helt rigtige vielsesring

Vielsesring 05 Bendix Copenhagen Smykker og Ure

GUIDE – Sådan vælger I den helt rigtige vielsesring

Smykker og Ure Smykker og Ure

1. Gå efter den ypperste kvalitet og de bedste materialer

Jeres vielsesringe er et symbol på jeres samhørighed og fremtidige liv sammen, så I kan beholde dem på, uanset hvad i arbejder med.

 

Dansk Design – Schweizisk håndværk

Hos Bendix Copenhagen er omdrejningspunktet kvalitet, både inden for materialer og håndværk. Al design og produktudvikling foregår i Christinas hænder og hoved, mens selve fremstillingen af smykkerne foregår i Schweiz på de faste kollektioner. Schweizerne er ekstremt dygtige til guldsmedarbejde og fatning af ædelsten. Dermed er Christinas høje krav om eksklusivitet og kvalitet imødekommet. Unika og specialopgaver bliver stadig produceret i Danmark.

2. Bestil i god tid

Det er det vigtigt at i bestiller jeres vielsesringe i god tid, så det bliver en rolig proces uden nogen stress. En god tommelfingerregel er, at i skal have valgt jeres ringe ca. 3 måneder før brylluppet. Dette gælder både hvis i vælger et af Bendix Copenhagens egne design eller I ønsker unika vielsesringe. Så er der tid til at udforme designet, ændre på størrelser, tilføje diamanter, samt lave indgraveringer. Vi vil guide jer igennem hele forløbet, så alle processer er tænkt ind i tidsplanen.

3. Vælg et design look der passer til jeres livsstil

I skal bære jeres vielsesringe i mange år, og være glade for dem hver gang i kigger på dem. Derfor skal i gøre jer overvejelser om det look, der vil passe bedst til jer hver især som type.

Jeres vielsesringe kan enten være identiske, eller med hvert deres look – det er helt op til jer om den ene ring skal skille sig ud. Det mest almindelige valg er et sæt ringe i samme guldfarve med eller uden diamanter og struktur. Hos Bendix Copenhagen laves vielsesringe i 14kt. eller 18kt. guld, hvidguld eller rosa guld, i butikken på Hundested Havn kan I se hvilken guldfarve der passer bedst til Jeres hudtoner. Derudover skal i vælge om det skal være en bred eller smal ring, hvordan i ønsker overfladen og om i vil have symboler tænkt ind i designet og den eventuelle gravering inden i ringene.

4. Hvad i skal vide om diamanter

Smykker og Ure Smykker og Ure

Der er ingen vej udenom – diamanter er ubeskriveligt smukke. De er en fryd for øjet, især de diamanter, der er konfliktfri. Diamanten er en ædelsten og er blandt det hårdeste materiale, der findes i naturen. Netop derfor er en diamant et godt valg til din vielsesring, som du skal bære dagligt.

Diamanter vurderes og værdisættes efter fire kriterier, også kendt som diamantens 4C’er

  • Carat (vægt)
  • Clarity (renhed)
  • Color (farve)
  • Cut (slibning)

Christina går aldrig på kompromis med diamanternes kvalitet. Derfor anvender Bendix Copenhagen diamanter med betegnelsen TW / IF (sjælden hvid / fejlfri). Der er ingen urenheder og fejl i diamanterne, og dette kombineret med den meget hvide farve, bidrager til det eksklusive helhedsindtryk. Det er for os et bevidst valg at arbejde med de meget høje kvaliteter inden for diamanter, lige som vi også vælger de bedst mulige materialer inden for metallet og perler.

Det er fascinerende at naturen kan skabe noget så perfekt og rent, og så gør vi vores bedste for at leve op til dette igennem håndværket og designet.

5. Få jeres eget unikke design

Vielsesringe skal fortælle den historie, der knytter sig til lige netop jeres bånd, så vælg en ring med hjertet. Har i en drøm om, at få designet jeres egne unikke ringe eller et ønske om at genbruge guldet fra arvesmykker, kan Christina guide jer i mål med jeres ønsker.

Christina designer også brudesmykker som kan komplementere brudekjolen, og i et tidsløst design så smykkerne kan anvendes efter Jeres bryllupsdag. Unikke manchetknapper til herren til selve dagen, eller som den personlige morgengave er også gode ideer til unika smykker.

6. Gravering og symboler – Jeres helt unikke bånd

Sidst men ikke mindst skal i overveje om i vil have indgraveret navne og dato, en kort besked eller symboler i jeres vielsesringe. Mulighederne er mange, også inden for type af gravering, og graveringen er med til at gøre Jeres ringe helt personlige.

 

Få inspiration til jeres vielsesringe på vores Instagram og Facebook profiler @Bendixcopenhagen

og se et udvalg af vores designs på www.bendixcopenhagen.com

 

Fotograf: Iben Kaufmann