Leverandører til bruden

Brudekjoler

Sheryl YIP

SHERYL YIP ATELIER

Det er vigtigt for os, at hver eneste brudekjole bliver designet og skræddersyet, så den passer perfekt til den enkelte brud. Hvornår er en brudekjole så perfekt? I Sheryls vision betyder det en brudekjole, der er tilpasset dig og din krop, og er i overensstemmelse med dine drømme og forventninger. Vigtigt er også, hvordan din personlige stil og udstråling bedst bliver fremhævet. Sheryls passion og sans for detaljer gør hende internationalt kendt og elsket af brude, som har valgt en skræddersyet og ”Made-to-Measure” brudekjole fra Sheryl Yip Atelier.
Se skræddersyet samt “Made-to-Measure” brudekjole, slør, brude tilbehør, aften og brudekåbe m. mere i brandkataloget.

Julie Jespersen4

Julie Jespersen

Drømmer du om en unik brudekjole, syet så den passer dig perfekt, ud fra dine ønsker, i de lækreste materialer? Så lad mig hjælpe dig. Igennem hele processen vejleder jeg dig i, hvad der vil klæde din krop, hvad der vil opfylde dine ønsker, hvilke materialer der vil passe til den type bryllup I skal holde, og meget andet.
Og du er med hele vejen, i alle beslutninger, så du til sidst står med den mest fantastiske skræddersyede brudekjole, lavet ud fra dine drømme og mit håndværk.

Von Barner

Von Barner Bride

Von Barner Bride er en fysisk butik på 350 kvm, der ligger i Greve. Vi tilbyder store private aflåste prøverum på ca. 25 kvm og har plads til familie og venner/veninder under prøvningen. Under prøvningen serverer vi kaffe, vand og sødt. Vi bestræber os på at have et stort udvalg, derfor har vi altid 100-150 forskellige modeller i butikken. Størrelser varierer i størrelsen 34-64 – enkelte kollektioner kan bestilles helt op til størrelse 70. Se mere i vores Plus Size afdeling.

brud brud2020 bryllupsmesse lykkesbrudekjoler

Lykke brudekjoler

Vi lytter til dine ønsker og drømme. Kom og se vores store udvalg. I romantiske omgivelser kan du finde den helt rigtige brudekjole eller konfirmationskjole til din store dag. Vi har et meget stort udvalg i konfirmationskjoler (ca. 850 stk), brudekjoler (ca. 350 stk), brudesko, smykker, selskabskjoler osv, så det vil kun være et udvalg af vores kjoler du kan finde på vores website.

karim brudekjoler bryllup brud bryllupsmesse

Karim Design

Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.

WeddingDeluxe

Brudekjoler-Weddingdeluxe har eksisteret siden 2009.
Vi er bryllupsarrangører og har en fysisk brudekjole butik i Stenløse. Vi har 6 ansatte som hjælper på den store dag.

Planlægning

Bryllupsmagasinet

Bryllups Magasinet

Vi elsker bryllupper! I mere end 25 år har vi hjulpet brude og brudgomme med bryllupsplanlægningen. Her finder I brudekjolervielsesringe samt artikler, der hjælper jer hele vejen fra frieriet til bryllupsrejsen.

Deltag i Diamantjagten! Diamantjagten er en konkurrence, Bryllupsmagasinet laver i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste guldsmede, og den giver DIG mulighed for at vinde en ring af eget design.

Wedding tales

Weddingtales

Som jeres bryllupskonsulent er det min fornemmeste opgave at sikre, at jeres drømmebryllup bliver til virkelighed. Jeg kan hjælpe jer med alt fra budgettering, rådgivning, assistance ved store & små opgaver, til planlægning af hele jeres bryllup, og meget meget mere. Det er vigtigt at huske, at hvert bryllup er unik! Derfor har jeg også altid fokus på jeres ideer, og tilpasser altid mine services, ud fra jeres specifikke ønsker og økonomiske virkemidler.

Accessories til bruden

bemy bridetobe bruden bryllupsmesse helsingør

BEMY

Smykker og Ure

Bosphorus & Ruh

Bosphorus & Ruh

Bosphorus & Ruh, er en fortælling om vores fortid, der bringes til nutiden i form af moderne smykker. Brandet har forskellige kollektioner, der tager inspiration fra arkæologisk patterns fra vikingerne, mesopotamia etc. og bliver omdannet til moderne smykker, alle kan bære. Alle smykkerne er af eget design og bliver produceret i små atelier for at støtte om håndværket.

Brandet er en social entreprenørvirksomhed og derfor er smykkerne lavet på etisk og bæredygtig vis. Hele grundtanken bag virksomheden er brobygning, og derfor er navnet heller ikke tilfældigt – broen over Bosphorusstrædet, som skaber forbindelse mellem det traditionelle Østen og Vesten.

GuldsmedAlice

Guldsmed Alice

Drømmer I om at designe jeres egne vielsesringe, så lad mig ud fra jeres ønsker og forestillinger skabe jeres vielsesringe i guld, sølv eller hvidguld. I kan også give ringene et ekstra lag symbolik, ved at bruge jeres gamle arveguldsmykker, måske endda fra begge familier og dermed give dem nyt liv. Prikken over i’et er at det også er bæredygtigt at genanvende de gamle guldsmykker. Har I ikke arveguld, så bliver vielsesringe fra Guldsmed Alice lavet af 80 % genanvendt og raffineret guld og sølv.  Har I lyst til selv at skabe jeres vielsesringe, kan I komme med på guldsmedeværkstedet og skabe hinandens vielsesring. I vil få en uforglemmelig dag, og det vil gøre livets ringe endnu mere personlige.

Noergaard jewellery

Nørgaard Jewellery

Unikke stilrene kvalitets smykker
Alle vores smykker er håndlavede og udført i de bedste råmaterialer. Alle smykkerne er baseret på enten sterling sølv eller gud, og med de fineste unikke ferskvandsperler som fokuspunkt.
Vi designer alle smykkerne selv, og laver dem i hånden på vores eget smykkeværksted.
Derfor er du hos os, sikret dansk design og håndværk, ned til den mindste detalje.

bruden smykker hornbæk

Hornbæk Jewellery Design

Hos Hornbæk Jewellery Design får jeg drømme til at gå i opfyldelse. Alle smykker er kvalitetshåndværk lavet på eget værksted i Lynge. Stilen er mangfoldig og tager ofte udgangspunkt i naturens finurligheder og geometriske linjer.

Make-up, Hår og Skønhed

DM Styling

D. M. Styling

Jeg er certificeret makeup- og hårstylist, jeg har igennem min karriere, har udviklet kundskaber og kompetencer inden for styling til alle former for hudtyper, ansigtsformer, og hårtyper.

Ved siden af min karriere indenfor skønhedsverdenen, har jeg en faglig baggrund som socialrådgiver, som har givet mig værktøjer til at være rummende, lyttende og empatisk. Jeg lytter nøje til dine behov, og dine ønsker – og først derefter udarbejder jeg en plan for, hvordan vi kan opnå et look, der passer til netop dig, på din store dag.

CryoVital

CryoVital

Skal du lige stå lidt skarpere inden brylluppet, så vil vi gerne hjælpe dig. Prøv eksempelvis CryoVital. Det er den nyeste teknologi indenfor fedtfrysning & cellulitebehandlinger.

MitVelVære

MitVelVære

Vi er forhandlere af top kvalitets produkter, baseret på aloevera til hudpleje – både til brud og gom.

Yasmin Navarro

Yasmin Navarro

Professionel stylist, hår og makeup-artist i Helsingør. Med en forkærlighed for vintage hårstyling og makeup og øje for den personlig styling, får du lige den hjælp du har brug for, for at ligne en million på den store dag. Dette uanset om du ønsker Hollywood glamour, eller et minimalistisk nordisk look med en ”ikke for opsat” opsætning. Sammen skaber vi dit personlige drømmelook til brylluppet, hvor dine ansigtstræk, stil og farver bliver taget i betragtning. Send en mail for en uforpligtende forespørgsel.

hypnose coach hørsholm brud bryllup bryllupsmesse gom

Eva Gade hypnose & coaching

Hypnose og hypnoterapi kan bl.a. have god effekt ved: Vægttab, rygestop, neglebidning, fastlåsthed og blokeringer, søvnbesvær – ændring af negativt tankemønster, begrænsende overbevisninger, der hæmmer dig, jalousi, samt tilgivelse af dig selv og andre, så du kan komme videre.

Clever Skincare

Clever Skincare

Vi er en unik skønhedsklinik i Hørsholm. Som professionelle hudterapeuter gør vi ALT for, at du bliver den bedste udgave af dig selv! Vi skræddersyr din behandling og tilpasser den dine behov, så du går tilfreds herfra med det bedst mulige resultat i forhold til din hud.

Blomster

Det lille blomsterhus

Det lille blomsterhus

Størst af alt er kærligheden, og på den store dag skal alt være perfekt.
Vi hjælper gerne med at gøre dagen helt eventyrlig med smukke kreationer af blomster.
Alt fra brudebuketter, brudepigebuket, knaphuls blomster, pyntning af kirke og smukke bord dekorationer. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

rstidernes brudebuket brud blomster blomsterbinder 1

Årstidens Blomster

Et bryllup er en stor begivenhed, og blomsterne til denne særlige dag vælges med omhu. Vi er uddannet blomsterdekoratører og har gennemført en række efteruddannelser, så vi råder over et bredt spekter af teknikker indenfor brudedesign, så vi er i stand til at råde, vejlede og udføre lige den type brudebuket og andet bryllupstilbehør, så det passer til jer som brudepar og udtrykker den stemning eller det tema I har valgt for dagen.

brudebuket Pernielle Thiele blomster Humlebæk 1

Pernille Thiele Blomster

Blomster i sig selv er et af tilværelsens største mirakler, og at det i enhver form er herligt, at give sig af med dem.

Pernielle Thiele
Humlebæk
Kongelig Hofleverandør

Ofelia blomster

Ofelia blomster

Eventyrlige buketter – der betyder noget. Både friske og tørrede blomster er essentielt til bryllup. Vi har mange års erfaring med brudebuketter, og blomster til bryllup.

Bryllupsfotograf

Lichtenstein Bruden

Brian Lichtenstein

My job is to eternalize the union and the love between two people – I can’t imagine a better job than that.

I’m really just a middleaged, romantic and soft hearted family man, that just loves to help couples get the perfect memories of their precious wedding day. So don’t be surprised if you see me behind my camera, with tears of joy in my eye 🙂

JeanetteMerstrand 1

Jeanette Merstrand

I preserve legacies through my pictures and strive for my pictures to be genuine and joyful!

I started photography because I absolutely love interacting with people, hearing their incredible stories and helping preserve those stories through photography! My favorite kinds of stories are love stories, so couple’s and wedding photography holds a very special place in my heart!

michaelwith bryllup

Fotograf Michael With

Mit løfte er at skabe smukke og meningsfulde fotografier til jer og jeres familie og samtidig give jer fantastiske albums, vægkunst og en utrolig oplevelse. Jeg ønsker, at de fotografier, jeg laver af jer, skal få folk til at grine, få folk til at græde og holde vejret. Det er min udfordring. jeres udfordring er at modstå at ville have dem alle!

Polterabend

bemy bridetobe bruden bryllupsmesse helsingør

BEMY

Nordic health living brud

Nordic Health & Living

Polterarbend der ryster gruppen sammen. En fed aften med bruden.
SprutGus (m. alkohol) En saunagus med masser af varme og god musik. Der serveres shots til hver gus der passer i smagen med duften fra de æteriske olier.
VikingGus (u. alkohol) En intens oplevelse til dem der vil prøve grænser med både varme og kulde for at styrke krop, sind og ånd.

Gaver

bemy bridetobe bruden bryllupsmesse helsingør

BEMY

Vi vil gerne introducere en ny måde at give personlige gaver på. Dét at give en gave, skal bringe glæde, tilfredsstillelse og taknemlighed. Det skal være med til at sprede kærlighed og skabe minder. Gaverne fra BEMY kan lige netop det. DU vælger form, DU vælger udseende og DU vælger indhold. Vi producerer dine drømme. Hos BEMY får du en komplet pakke med dine fine valg, silkepapir og guldmærker.