Bryllupsplanlægning

WEDDINGTALES

Hos Weddingtales kan I få hjælp med alt fra budgettering, rådgivning, assistance ved store & små opgaver, samt til planlægning af hele jeres bryllup fra start til slut. Det er vigtigt at huske, at ethvert bryllup er unikt! Derfor har jeg altid fokus på jeres ideer og drømme, og jeg skræddersyer mine services så det matcher jeres specifikke ønsker. Da kemi og forventninger er vigtige, når den store dag skal planlægges, tilbyder jeg et gratis uforpligtende møde af ca. 1 times varighed, hvor vi sammen finder ud af, hvilken løsning der passer til jeres behov og drømme.

Den Perfekte Plan

Uanset om I har behov for nye inputs, sparring, hjælp til at finde en enkelt leverandør eller om I har brug for professionel hjælp hele vejen igennem, så er vi klar til at hjælpe jer og sammen laver vi den perfekte plan. En plan hvor jeres ønsker, tanker og personlighed kommer til udtryk ned til mindste detalje. Vi håndterer alt det praktiske, så I kan nyde jeres bryllupsdag.

Smykker og Ure

Nørgaard Jewellery

Unikke stilrene kvalitets smykker
Alle vores smykker er håndlavede og udført i de bedste råmaterialer. Alle smykkerne er baseret på enten sterling sølv eller gud, og med de fineste unikke ferskvandsperler som fokuspunkt.
Vi designer alle smykkerne selv, og laver dem i hånden på vores eget smykkeværksted.
Derfor er du hos os, sikret dansk design og håndværk, ned til den mindste detalje.

Hornbæk Jewellery Design

Hos Hornbæk Jewellery Design får jeg drømme til at gå i opfyldelse. Alle smykker er kvalitetshåndværk lavet på eget værksted i Lynge. Stilen er mangfoldig og tager ofte udgangspunkt i naturens finurligheder og geometriske linjer.

Acredo

Acredo er specialister I vielsesringe.

Du designer din vielsesring med vores design-specialister. Vi rådgiver dig i ringens former, farver, størrelser, sten, karat og meget mere. Butikken og vores lounge-stemning skaber rolige og trygge rammer, så vi kan fokusere på jer og jeres ønsker. Vil du have noget eksklusivt og unikt, så er vi det helt rigtige valg. Acredo er et globalt brand, der findes i mere end 16 lande, hvilket giver os Danmarks bedste priser.

Jan Ehlers

Vielses- og forlovelsesringe fra Nuran er håndlavede efter eget design. Nuran har et stort udvalg af Vielses- og forlovelsesringe, som er inspireret af kærlighed og brillanternes smukke farver. Med Nurans Ourlove-koncept har I også muligheden for at skabe jeres helt unikke ringe med et personligt strejf.

Bendix Copenhagen

Hos Bendix Copenhagen er omdrejningspunktet kvalitet, både inden for materialer og håndværk. Besøg os på bryllupsmessen på Marienlyst Strandhotel, og se et udvalg af vores vielsesringe, brudesmykker og vores bud på de helt specielle morgengaver til både kvinden og manden. Alle designs er Bendix Copenhagen design, og vi laver også gerne de ringe eller smykker som I har i tankerne. Besøg os også i et unikt autentisk miljø på Hundested Havn. Åben året rundt.

Brudekjoler

Von Barner Bride

Von Barner Bride er en fysisk butik på 350 kvm, der ligger i Greve. Vi tilbyder store private aflåste prøverum på ca. 25 kvm og har plads til familie og venner/veninder under prøvningen. Under prøvningen serverer vi kaffe, vand og sødt. Vi bestræber os på at have et stort udvalg, derfor har vi altid 100-150 forskellige modeller i butikken. Størrelser varierer i størrelsen 34-64 – enkelte kollektioner kan bestilles helt op til størrelse 70. Se mere i vores Plus Size afdeling.

Lykke brudekjoler

Vi lytter til dine ønsker og drømme. Kom og se vores store udvalg. I romantiske omgivelser kan du finde den helt rigtige brudekjole eller konfirmationskjole til din store dag. Vi har et meget stort udvalg i konfirmationskjoler (ca. 850 stk), brudekjoler (ca. 350 stk), brudesko, smykker, selskabskjoler osv, så det vil kun være et udvalg af vores kjoler du kan finde på vores website.

Couture stuen

Leder du efter noget smukt, unikt og helt personligt? I samarbejde med designeren, har du mulighed for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Besøg os på Virum Torv 4, 2830 Virum.

Karim Design

Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.

RegitzeK

Drømmer du om den perfekte kjole og betyder bæredygtighed og økonomi også noget? Hos RegitzeK kan drømmen blive til virkelighed. Vi sælger Preowned brudekjoler, aftenkjoler samt accessories i vores smukke forretning på Sølvgade i hjertet af KBH.

WeddingDeluxe

Brudekjoler-Weddingdeluxe har eksisteret siden 2009.
Vi er bryllupsarrangører og har en fysisk brudekjole butik i Stenløse. Vi har 6 ansatte som hjælper på den store dag.

Accessories til bruden

HIGH Copenhagen

Copenhagen er et ekslusivt skobrand, som designer helt specielle højhælede sko. De er lavet i samarbejde med en Ortopædisk Skomager hvilket gør skoene behagelige at gå i. Skoene er præsenteret i smukke runde skoæsker, og det er kredset for detaljerne, der er kun 42 par sko i hver kollektion fordelt på 6 design, hvilket også gør HIGH Copenhagens sko helt unikke. Hele HIGH Copenhagen`s mission er at få kvinder til at få deres indre dronning frem. På messen ‪kommer man til at opleve HIGH Copenhagens univers, og der vil være mulighed for at se skoene som går fra str 37-43. vi glæder os til at forkæle jer på HIGH Copenhagen`s stand.

Marry Me

Dit bryllupsunivers, hvor du kan finde ekstra forkælelse til din forlovelse, dit bryllup og til livet som gift. Der er gaver til både bruden og gommen, så det er også muligt at finde små kærlighedsgaver til hinanden.
Hos Marry Me kan du finde smykker, hårpynt og tasker til at fuldende dit brudelook. Vi har morgenkåber til, når du skal gøre dig klar, til både bruden og brudepiger.

Make-up, Hår og Skønhed

Ulla Glud

Professionel makeup artist og hårstylist. Din bryllupsdag kan ikke tages om. Derfor er det, for mange brude vigtigt, at det bliver præcis som de har drømt om. Jeg samarbejder altid med dig for at skabe det bedste look til den store dag og tager den tid der skal til. Kig forbi min stand på bryllupsmessen og få en snak om din brudemakeup og hår styling.

Yasmin Navarro

Professionel stylist, hår og makeup-artist i Helsingør. Med en forkærlighed for vintage hårstyling og makeup og øje for den personlig styling, får du lige den hjælp du har brug for, for at ligne en million på den store dag. Dette uanset om du ønsker Hollywood glamour, eller et minimalistisk nordisk look med en ”ikke for opsat” opsætning. Sammen skaber vi dit personlige drømmelook til brylluppet, hvor dine ansigtstræk, stil og farver bliver taget i betragtning. Send en mail for en uforpligtende forespørgsel.

Eva Gade hypnose & coaching

Hypnose og hypnoterapi kan bl.a. have god effekt ved: Vægttab, rygestop, neglebidning, fastlåsthed og blokeringer, søvnbesvær – ændring af negativt tankemønster, begrænsende overbevisninger, der hæmmer dig, jalousi, samt tilgivelse af dig selv og andre, så du kan komme videre.

Clever Skincare

Vi er en unik skønhedsklinik i Hørsholm. Som professionelle hudterapeuter gør vi ALT for, at du bliver den bedste udgave af dig selv! Vi skræddersyr din behandling og tilpasser den dine behov, så du går tilfreds herfra med det bedst mulige resultat i forhold til din hud.

Blomster

Årstidens Blomster

Et bryllup er en stor begivenhed, og blomsterne til denne særlige dag vælges med omhu. Vi er uddannet blomsterdekoratører og har gennemført en række efteruddannelser, så vi råder over et bredt spekter af teknikker indenfor brudedesign, så vi er i stand til at råde, vejlede og udføre lige den type brudebuket og andet bryllupstilbehør, så det passer til jer som brudepar og udtrykker den stemning eller det tema I har valgt for dagen.

Pernille Thiele Blomster

Blomster i sig selv er et af tilværelsens største mirakler, og at det i enhver form er herligt, at give sig af med dem.

Pernielle Thiele
Humlebæk
Kongelig Hofleverandør

Ofelia blomster

Ofelia blomster er med som udstiller hvor hun glæder sig meget til at vise sine smukke evigheds brudebuketter og det nye koncept med leasing af blomster til bryllup. Hun vil holde en eksklusiv workshop hvor man kan designe sit eget hairpiece til bryllup. Der er rig mulighed for en snak om bryllup og blomster, så du kan få lige præcis de blomster som passer til dig og dit bryllup.

Bryllupsfotograf

Fotograf Michael With

Michael With har på den gode side af 1000 bryllupper bag sig i indland og udland, og netop fordi han sætter sig ind i hvert enkelt brudepars individuelle drømme og stil, veksle den til et personlig billedsprog, der er skabt af forståelse af lys, empati og følelser…. masser af følelser, fremstår han som en af de mest indflydelsesrige bryllupsfotografer i det 21. århundrede i Danmark, hvilket også har ført til flere nationale, og internationale Awards b.la med omtale i DR tv-avisen kl 21 – det, adskiller Michael With fra andre.

Photos of love

Et bryllup kan ikke tages om. Derfor er det så vigtigt at I finder den rigtige fotograf der passer til jer og jeres forventninger.
Min stilart er en blanding af klassisk og fotojournalistisk. Jeg går altid efter at fange de specielle stemningsøjeblikke – uden det bliver alt for opstillet.
Jeg glæder mig meget til at se jer på Bryllupsmessen.

Kysfoto

Kysfoto glæder sig til at møde en masse forelskede, kommende brudepar på bryllupsmessen

KysFoto – vi fotograferer følelser

KysFoto – vi elsker bryllupper især jeres

Fotograf Susanne Eghoff

Jeg fotograferer drømme med sjælen i fokus. Jeg fanger magiske øjeblikke med stor indlevelse og kreativt øje, fordi jeg ikke kan lade være.
Og jeg opfanger lys, følelser, stemninger, fordi det er MIG. Med disse ingredienser skaber jeg levende og personlige billeder, der griber dine sanser og  bringer smilet frem.Selvfølgelig baseret på tryghed, ro og masser af tid.

Henrik Hildebrandt

I mere end 30 år har jeg været bryllupsfotograf og fotograferer i dag Bryllupper i hele Danmark. Til jeres store dag kan jeg forevige de øjeblikke I gerne vil huske, med min personlige vinkel og fortolkning af jer på jeres Bryllupsdag.
Som bryllupsfotograf er det min fornemmeste opgave at sikre, at i føler jer dejligt tilpas og ikke nødvendigvis lægger mærke til mig og mit arbejde.
Jeg fanger de naturlige situationer og laver naturligvis ønskede fotosessioner i nærliggende omgivelser.

Polterabend

Marry Me

Sjov, feminin og elegant polterabend. Vi har lidt til enhver stil, men du kan finde alt fra pynt til Sash, kroner, briller og Mulepose til Bruden, så hun kan føle sig særlig til hendes polterabend.

Nordic Health & Living

Polterarbend der ryster gruppen sammen. En fed aften med bruden.
SprutGus (m. alkohol) En saunagus med masser af varme og god musik. Der serveres shots til hver gus der passer i smagen med duften fra de æteriske olier.
VikingGus (u. alkohol) En intens oplevelse til dem der vil prøve grænser med både varme og kulde for at styrke krop, sind og ånd.

Gaver

BEMY

Vi vil gerne introducere en ny måde at give personlige gaver på. Dét at give en gave, skal bringe glæde, tilfredsstillelse og taknemlighed. Det skal være med til at sprede kærlighed og skabe minder. Gaverne fra BEMY kan lige netop det. DU vælger form, DU vælger udseende og DU vælger indhold. Vi producerer dine drømme. Hos BEMY får du en komplet pakke med dine fine valg, silkepapir og guldmærker.