Leverandører til bruden

Brudekjoler

Sheryl YIP

SHERYL YIP ATELIER

Det er vigtigt for os, at hver eneste brudekjole bliver designet og skræddersyet, så den passer perfekt til den enkelte brud. Hvornår er en brudekjole så perfekt? I Sheryls vision betyder det en brudekjole, der er tilpasset dig og din krop, og er i overensstemmelse med dine drømme og forventninger. Vigtigt er også, hvordan din personlige stil og udstråling bedst bliver fremhævet. Sheryls passion og sans for detaljer gør hende internationalt kendt og elsket af brude, som har valgt en skræddersyet og ”Made-to-Measure” brudekjole fra Sheryl Yip Atelier.
Se skræddersyet samt “Made-to-Measure” brudekjole, slør, brude tilbehør, aften og brudekåbe m. mere i brandkataloget.

Julie Jespersen4

Julie Jespersen

Drømmer du om en unik brudekjole, syet så den passer dig perfekt, ud fra dine ønsker, i de lækreste materialer? Så lad mig hjælpe dig. Igennem hele processen vejleder jeg dig i, hvad der vil klæde din krop, hvad der vil opfylde dine ønsker, hvilke materialer der vil passe til den type bryllup I skal holde, og meget andet.
Og du er med hele vejen, i alle beslutninger, så du til sidst står med den mest fantastiske skræddersyede brudekjole, lavet ud fra dine drømme og mit håndværk.

Von Barner

Von Barner Bride

Von Barner Bride er en fysisk butik på 350 kvm, der ligger i Greve. Vi tilbyder store private aflåste prøverum på ca. 25 kvm og har plads til familie og venner/veninder under prøvningen. Under prøvningen serverer vi kaffe, vand og sødt. Vi bestræber os på at have et stort udvalg, derfor har vi altid 100-150 forskellige modeller i butikken. Størrelser varierer i størrelsen 34-64 – enkelte kollektioner kan bestilles helt op til størrelse 70. Se mere i vores Plus Size afdeling.

brud brud2020 bryllupsmesse lykkesbrudekjoler

Lykke brudekjoler

Vi lytter til dine ønsker og drømme. Kom og se vores store udvalg. I romantiske omgivelser kan du finde den helt rigtige brudekjole eller konfirmationskjole til din store dag. Vi har et meget stort udvalg i konfirmationskjoler (ca. 850 stk), brudekjoler (ca. 350 stk), brudesko, smykker, selskabskjoler osv, så det vil kun være et udvalg af vores kjoler du kan finde på vores website.

karim brudekjoler bryllup brud bryllupsmesse

Karim Design

Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.

WeddingDeluxe

Brudekjoler-Weddingdeluxe har eksisteret siden 2009.
Vi er bryllupsarrangører og har en fysisk brudekjole butik i Stenløse. Vi har 6 ansatte som hjælper på den store dag.

Planlægning

Bryllupsmagasinet

Bryllups Magasinet

Vi elsker bryllupper! I mere end 25 år har vi hjulpet brude og brudgomme med bryllupsplanlægningen. Her finder I brudekjolervielsesringe samt artikler, der hjælper jer hele vejen fra frieriet til bryllupsrejsen.

Deltag i Diamantjagten! Diamantjagten er en konkurrence, Bryllupsmagasinet laver i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste guldsmede, og den giver DIG mulighed for at vinde en ring af eget design.

Wedding tales

Weddingtales

Som jeres bryllupskonsulent er det min fornemmeste opgave at sikre, at jeres drømmebryllup bliver til virkelighed. Jeg kan hjælpe jer med alt fra budgettering, rådgivning, assistance ved store & små opgaver, til planlægning af hele jeres bryllup, og meget meget mere. Det er vigtigt at huske, at hvert bryllup er unik! Derfor har jeg også altid fokus på jeres ideer, og tilpasser altid mine services, ud fra jeres specifikke ønsker og økonomiske virkemidler.

Accessories til bruden

bemy bridetobe bruden bryllupsmesse helsingør

BEMY

Smykker og Ure

Caprice decadent bohemian

Caprice Decadent Bohemian

The aim of the Caprice collection is to make women feel glamorous and chic, and to make timeless jewelry of very high quality, to be enjoyed for decades.
The collection encompasses earrings in all sizes, bracelets, rings and necklaces, including some models adapted for children. Most pieces are made of brass plated with 24 k gold, antique silver or other fitting plating, as well as Swarovski
crystals of best quality. Other materials used are semi-precious stones, glass, vintage stones, resin and leather.

Jan Ehlers

Jan Ehlers

En verden af ure og smykker. Jan Ehlers har været en smykkebutik, guldsmed og urmager i Hillerød, gennem mere end 30 år med en familieejet virksomhed i 2. generation med meget dygtige og passionerede medarbejdere. Vi har mange års erfaring indenfor faget til at vejlede dig indenfor valg af smykke, ur eller designe dit nye drømmesmykke.

Acredo

Acredo

Acredo lounge er Danmarks første vielsesrings lounge. Vi skaber rolige og trygge rammer, så vi kan fokusere på jer og jeres ønsker.
Vi har flere muligheder end så mange andre – sammen med jer designer vi jeres drømmeringe. Acredo lounge tilbyder kvalitet ”made in Germany”. Solidt håndværk møder state-of-the-art teknolog.

Bosphorus & Ruh

Bosphorus & Ruh

Bosphorus & Ruh, er en fortælling om vores fortid, der bringes til nutiden i form af moderne smykker. Brandet har forskellige kollektioner, der tager inspiration fra arkæologisk patterns fra vikingerne, mesopotamia etc. og bliver omdannet til moderne smykker, alle kan bære. Alle smykkerne er af eget design og bliver produceret i små atelier for at støtte om håndværket.

Brandet er en social entreprenørvirksomhed og derfor er smykkerne lavet på etisk og bæredygtig vis. Hele grundtanken bag virksomheden er brobygning, og derfor er navnet heller ikke tilfældigt – broen over Bosphorusstrædet, som skaber forbindelse mellem det traditionelle Østen og Vesten.

GuldsmedAlice

Guldsmed Alice

Drømmer I om at designe jeres egne vielsesringe, så lad mig ud fra jeres ønsker og forestillinger skabe jeres vielsesringe i guld, sølv eller hvidguld. I kan også give ringene et ekstra lag symbolik, ved at bruge jeres gamle arveguldsmykker, måske endda fra begge familier og dermed give dem nyt liv. Prikken over i’et er at det også er bæredygtigt at genanvende de gamle guldsmykker. Har I ikke arveguld, så bliver vielsesringe fra Guldsmed Alice lavet af 80 % genanvendt og raffineret guld og sølv.  Har I lyst til selv at skabe jeres vielsesringe, kan I komme med på guldsmedeværkstedet og skabe hinandens vielsesring. I vil få en uforglemmelig dag, og det vil gøre livets ringe endnu mere personlige.

Noergaard jewellery

Nørgaard Jewellery

Unikke stilrene kvalitets smykker
Alle vores smykker er håndlavede og udført i de bedste råmaterialer. Alle smykkerne er baseret på enten sterling sølv eller gud, og med de fineste unikke ferskvandsperler som fokuspunkt.
Vi designer alle smykkerne selv, og laver dem i hånden på vores eget smykkeværksted.
Derfor er du hos os, sikret dansk design og håndværk, ned til den mindste detalje.

bruden smykker hornbæk

Hornbæk Jewellery Design

Hos Hornbæk Jewellery Design får jeg drømme til at gå i opfyldelse. Alle smykker er kvalitetshåndværk lavet på eget værksted i Lynge. Stilen er mangfoldig og tager ofte udgangspunkt i naturens finurligheder og geometriske linjer.

Make-up, Hår og Skønhed

DM Styling

D. M. Styling

Jeg er certificeret makeup- og hårstylist, jeg har igennem min karriere, har udviklet kundskaber og kompetencer inden for styling til alle former for hudtyper, ansigtsformer, og hårtyper.

Ved siden af min karriere indenfor skønhedsverdenen, har jeg en faglig baggrund som socialrådgiver, som har givet mig værktøjer til at være rummende, lyttende og empatisk. Jeg lytter nøje til dine behov, og dine ønsker – og først derefter udarbejder jeg en plan for, hvordan vi kan opnå et look, der passer til netop dig, på din store dag.

MIHO

MIHO

Smuk hud på din store dag starter med hudpleje skræddersyet til lige netop dit behov.

MIHO er en ny webshop med koreansk hudpleje, som er én af beauty-verdenens helt store trends pga. allergi-venligheden og den høje kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Kom forbi og tag en snak med Sidsel, som står bag MIHO, om hvordan du får din hud til at stråle. Sidsel har en PhD i dermatology og 17 års forskningserfaring og har personligt udvalgt hvert eneste produkt. MIHO er skønhed baseret på videnskab.

CryoVital

CryoVital

Skal du lige stå lidt skarpere inden brylluppet, så vil vi gerne hjælpe dig. Prøv eksempelvis CryoVital. Det er den nyeste teknologi indenfor fedtfrysning & cellulitebehandlinger.

MitVelVære

MitVelVære

Vi er forhandlere af top kvalitets produkter, baseret på aloevera til hudpleje – både til brud og gom.

Yasmin Navarro

Yasmin Navarro

Professionel stylist, hår og makeup-artist i Helsingør. Med en forkærlighed for vintage hårstyling og makeup og øje for den personlig styling, får du lige den hjælp du har brug for, for at ligne en million på den store dag. Dette uanset om du ønsker Hollywood glamour, eller et minimalistisk nordisk look med en ”ikke for opsat” opsætning. Sammen skaber vi dit personlige drømmelook til brylluppet, hvor dine ansigtstræk, stil og farver bliver taget i betragtning. Send en mail for en uforpligtende forespørgsel.

hypnose coach hørsholm brud bryllup bryllupsmesse gom

Eva Gade hypnose & coaching

Hypnose og hypnoterapi kan bl.a. have god effekt ved: Vægttab, rygestop, neglebidning, fastlåsthed og blokeringer, søvnbesvær – ændring af negativt tankemønster, begrænsende overbevisninger, der hæmmer dig, jalousi, samt tilgivelse af dig selv og andre, så du kan komme videre.

Clever Skincare

Clever Skincare

Vi er en unik skønhedsklinik i Hørsholm. Som professionelle hudterapeuter gør vi ALT for, at du bliver den bedste udgave af dig selv! Vi skræddersyr din behandling og tilpasser den dine behov, så du går tilfreds herfra med det bedst mulige resultat i forhold til din hud.

Blomster

GINNI silk studio

GUNNI Silk Studio

Brudebuket. Hos GUNNI Silk Studio lejer vi silkeblomster ud til konfirmationer, events og bryllupper.

Blomster kan være med til at sætte en fantastisk stemning til jeres store dag og vi glæder os til at høre om jeres drømme og få dem til at gå i opfyldelse.

Vores koncept bygger på genanvendelse. Vi tager blomsterne med hjem efter endt lejeperiode, ordner dem og de er klar til en ny kunde. På den måde er vi med til at spare på kostbare vandressurcer, pesticider og nedsætter CO2.

Det lille blomsterhus

Det lille blomsterhus

Størst af alt er kærligheden, og på den store dag skal alt være perfekt.
Vi hjælper gerne med at gøre dagen helt eventyrlig med smukke kreationer af blomster.
Alt fra brudebuketter, brudepigebuket, knaphuls blomster, pyntning af kirke og smukke bord dekorationer. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

rstidernes brudebuket brud blomster blomsterbinder 1

Årstidens Blomster

Et bryllup er en stor begivenhed, og blomsterne til denne særlige dag vælges med omhu. Vi er uddannet blomsterdekoratører og har gennemført en række efteruddannelser, så vi råder over et bredt spekter af teknikker indenfor brudedesign, så vi er i stand til at råde, vejlede og udføre lige den type brudebuket og andet bryllupstilbehør, så det passer til jer som brudepar og udtrykker den stemning eller det tema I har valgt for dagen.

brudebuket Pernielle Thiele blomster Humlebæk 1

Pernille Thiele Blomster

Blomster i sig selv er et af tilværelsens største mirakler, og at det i enhver form er herligt, at give sig af med dem.

Pernielle Thiele
Humlebæk
Kongelig Hofleverandør

Ofelia blomster

Ofelia blomster

Eventyrlige buketter – der betyder noget. Både friske og tørrede blomster er essentielt til bryllup. Vi har mange års erfaring med brudebuketter, og blomster til bryllup.

Bryllupsfotograf

Susanne Eghoff

Susanne Eghoff

Jeg fotograferer drømme med sjælen i fokus. Jeg fanger magiske øjeblikke med stor indlevelse og kreativt øje, fordi jeg ikke kan lade være.
Og jeg opfanger lys, følelser, stemninger, fordi det er MIG. Med disse ingredienser skaber jeg levende og personlige billeder, der griber dine sanser og  bringer smilet frem.Selvfølgelig baseret på tryghed, ro og masser af tid.

Fotograf Salla Sarinja Svendsen

Salla Sarinja Svendsen

Som bryllupsfotograf, tror du måske, at jeg synes bryllupsbilleder er det vigtigste på bryllupsdagen. Men sådan forholder det sig ikke – det vigtigste for mig er, at du og din partner er fuldt til stede på dagen og nyder den i fulde drag! Jeg er der blot for at dokumentere det hele, så I også om 5, 10 eller 30 år kan kigge tilbage på billeder fra dagen og genkalde alle følelserne.

For mig kommer mennesker og øjeblikke først, når jeg fotograferer jeres bryllup. Både de store øjeblikke såsom vielsen, men også de små fine øjeblikke, der opstår på sådan en stor dag.

Maria Hvid Photography

Maria Hvid Photography

Jeg elsker at skabe minder, og at være en del af din store dag, selv om det for det meste er som fluen på væggen, så er det fantastisk at se kærligheden til hinanden. Det er de øjeblikke som jeg fanger på mine billeder.

Jeg har været fotograf til over 50 bryllupper. så jeg ved godt, hvor jeg skal være på hvilke tidspunkter.

Det handler om at i føler jeg trygge, så i kan slappe af, og ellers bare nyde dagen og få en masse gode minder og øjeblikke af jeres kærlighed.

JeanetteMerstrand 1

Jeanette Merstrand

I preserve legacies through my pictures and strive for my pictures to be genuine and joyful!

I started photography because I absolutely love interacting with people, hearing their incredible stories and helping preserve those stories through photography! My favorite kinds of stories are love stories, so couple’s and wedding photography holds a very special place in my heart!

michaelwith bryllup

Fotograf Michael With

Mit løfte er at skabe smukke og meningsfulde fotografier til jer og jeres familie og samtidig give jer fantastiske albums, vægkunst og en utrolig oplevelse. Jeg ønsker, at de fotografier, jeg laver af jer, skal få folk til at grine, få folk til at græde og holde vejret. Det er min udfordring. jeres udfordring er at modstå at ville have dem alle!

Polterabend

sugarpilots - slikkepinde - bryllup - bryllupsmesse

Sugar Pilots

To timer af den ultimative kreative hygge hvor I allesammen får lavet mellem 13-15 slikkepinde hver med minimum 2 forskellige sukkermasser som I selv vælger. Alle kan være med her.

Når I kommer byder vi på et glas iskold perlende bobler (med eller uden alkohol) og lidt salte snacks imens vi fortæller hvordan I laver slikkepindene.

Vi koger sukkermasserne for jer, så I kan koncentrerer jer om at vælge forme og pynte dem med sukkerblomster, sukkerkugler og glitter.

bemy bridetobe bruden bryllupsmesse helsingør

BEMY

Nordic health living brud

Nordic Health & Living

Polterarbend der ryster gruppen sammen. En fed aften med bruden.
SprutGus (m. alkohol) En saunagus med masser af varme og god musik. Der serveres shots til hver gus der passer i smagen med duften fra de æteriske olier.
VikingGus (u. alkohol) En intens oplevelse til dem der vil prøve grænser med både varme og kulde for at styrke krop, sind og ånd.

Gaver

bemy bridetobe bruden bryllupsmesse helsingør

BEMY

Vi vil gerne introducere en ny måde at give personlige gaver på. Dét at give en gave, skal bringe glæde, tilfredsstillelse og taknemlighed. Det skal være med til at sprede kærlighed og skabe minder. Gaverne fra BEMY kan lige netop det. DU vælger form, DU vælger udseende og DU vælger indhold. Vi producerer dine drømme. Hos BEMY får du en komplet pakke med dine fine valg, silkepapir og guldmærker.