leverandører til brylluppet

Bryllupsplanlægning

Bryllupsmagasinet

Bryllups Magasinet

Vi elsker bryllupper! I mere end 25 år har vi hjulpet brude og brudgomme med bryllupsplanlægningen. Her finder I brudekjolervielsesringe samt artikler, der hjælper jer hele vejen fra frieriet til bryllupsrejsen.

Deltag i Diamantjagten! Diamantjagten er en konkurrence, Bryllupsmagasinet laver i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste guldsmede, og den giver DIG mulighed for at vinde en ring af eget design.

Wedding tales

Weddingtales

Som jeres bryllupskonsulent er det min fornemmeste opgave at sikre, at jeres drømmebryllup bliver til virkelighed. Jeg kan hjælpe jer med alt fra budgettering, rådgivning, assistance ved store & små opgaver, til planlægning af hele jeres bryllup, og meget meget mere. Det er vigtigt at huske, at hvert bryllup er unik! Derfor har jeg også altid fokus på jeres ideer, og tilpasser altid mine services, ud fra jeres specifikke ønsker og økonomiske virkemidler.

Advokathuset 1

Advokathuset

Ægtepagter. Når I gifter jer, får I automatisk formuefællesskab. Det kan derfor være en god idé at tage kontakt til en advokat. Spørgsmålet er, om det I hver har med jer ind i ægteskabet skal deles lige mellem jer ved separation, skilsmisse eller dødsfald?

Hvis ikke bør I overveje at oprette en ægtepagt, der sikrer den ønskede deling.

Vielse og Ceremoni

Folkekirken

Folkekirken

De største højtider og festdage i danskernes liv sammen er folkekirkens. Intet slår barnedåb, konfirmationer og bryllupper – for slet ikke at tale om julen. Og selvfølgelig også de anledninger, hvor det er sorgen og tabet, der samler os.

Det er naturligt, at kirken bliver en del af store folkelige fester og højtider. Sådan har det været historisk set. Og sådan er det stadig.

Livsceremonier

Livsceremonier

LIVSCEREMONIER – er et alternativ til bryllupsceremonien i kirken og på rådhus.
Sammen med en ceremonileder skaber I selv jeres helt egen smukke og personlige ceremoni med den rette stemning, jeres yndlingsmusik, de sange, den bryllupstale og de løfter, der netop afspejler jer og jeres ønsker og behov på jeres store dag.

Mad og Vin

Aamanns

Aamanns Køkken & Event

Aamanns Køkken & Event har Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det er din garanti for, at 60-90% af vores råvarer er økologiske.

Det historiske industrilokale ligger ved vandet med udsigt til Langelinje og giver mulighed for ankomst med båd. Vores eventkoordinatorer har mange års erfaring med, at arrangerer bryllupper, og guider jer sikker igennem hele forløbet.

Spirit of Scandinavia

Spirit of Scandinavia

Lyre’s er den ultimative premium-serie af unikke alkoholfrie varianter. De er fremstillet ved hjælp af naturlige ingredienser, ekstrakter og destillater for at matche duften, smagen og udseendet af den traditionelle spiritus, uden at bruge alkohol som base.

Funky FoodMom

Funky foodmom

Mit navn er Philippa og jeg elsker, som i virkelig elsker at lave charcuteri. Ønsker du en planke eller små bokse med lækkerier til dit bryllup, så er du kommet til det rette sted.

Nordic Gin House

Nordic Gin House

Nordic Gin House’ fundament er er nordisk samarbejde mellem de bedste mikro destillerier og en gruppe af de mest respekterede master destillers, sommeliers og mixologists.

T Berries

T Berries

Hos T Berries får du special håndlavede chokolade overtrukne jordbær.
Friske jordbær med smagen af lækker belgisk chokolade. Vi laver tema æsker med de smukkeste bær til din dag.

Lagoni kaffevogn

Lagoni kaffevogn

De små italienske knallerter er mobile kaffebarer, som uafhængigt af strøm og vand serverer kvalitetskaffe til dig på fortove, messer og events, private arrangementer, loppemarkeder, sportsarrangementer, bryllupper kick off, m.m.

Vi glæder os til at servere den gode kaffe til Nordsjællands Bryllupsmesse og hvis du booker en kaffescooter til et bryllupsarrangement på selve dagen tilbyder på 15 procent rabat på lejeprisen.

Nordic Chocolatiers

Nordic Chocolatiers

We have lots of “hard fun” perfecting new ways to enjoy the divine flavours and textures of really good chocolate. We use only the best ingredients from the best suppliers with matching values. Values like Quality, Sustainability and Fair Trade. Converting Nordic Cousine into filled chocolate.

København Kombucha

København Kombucha

København Kombucha laver lækre, prisvindende nordiske bobler til enhver lejlighed. Alle øjeblikke skal være festlige.I Danmark er vi gode til at fejre de store såvel som små øjeblikke – og det betyder ofte jubel og alkohol. København Kombuchas mission er at inkludere alle til fester og tilbyde mousserende kombucha i klassiske champagneflasker, som et festligt og alkoholfattigt alternativ til dem, der ikke kan eller ikke har lyst til drikke alkohol.

EvyMay

Evy May

Hos EvyMay får I den perfekte og unikke kage håndlavet til netop jeres store dag. Designet af jeres kage skabes f.eks ud fra jeres tema og farver, en yndlingsblomst, en oplevelse, den smukke brudekjole eller en fælles interesse I har som brudepar.
Vi samarbejder med de dygtigste konditorer om kagens smag og EvyMay står for design, styling og håndlaver pynten til jeres kage. Uanset hvilken festlig begivenhed der skal fejres, bliver kagen unik og med jeres helt eget præg, så I får jeres drøm af en kage opfyldt.

Nohrlund

Norhlund

Uanset om I bliver 10 eller 100+ gæster til jeres bryllup, så har vi konceptet, der passer til. Vi har flere forskellige cocktail-løsninger, som kan skræddersys nøjagtigt efter jeres behov og antal. Vi har forberedt alt hjemmefra, så der ikke opstår kø i baren. Så alt I skal koncentrere jer om er at nyde aftenen med venner og familie. Tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud efter jeres behov. Hjælp os på vej ved at oplyse om et estimeret antal drikkende gæster, forventet budget og om hvor længe i ønsker der skal serveres cocktails.

Sweet Valentine

Sweet Valentine

I mere end 20 år har vi leveret til feinschmecker restauranter og private arrangementer. Og nu gør vi det også til bryllupper. Kreeret med sjæl og sans for ærlige råvarer. Vi har alt i vores sortiment, hvad man kan ønske sig i hele den søde verden. Og som toppen af kransekagen skræddersyer vi også hjertens gerne din drømmekage i præcis den farve du ønsker til den store dag. Nyhed! Nu også veganske bryllupskager

Ditte Sommers 1

Ditte Sommers

Vi laver jeres drøm af en bryllupskage til virkelighed.

Hver en bryllupskage vi laver er lavet med en hjertevarm passion for håndværket. Vi går op i smag, kvalitet og detaljer- Og vi har jer med hele vejen, så I får jeres drøm af en bryllupskage.

Slagter Maltesen 1

Slagter Maltesen

Gourmet slagter i Birkerød.
Vi er klar til at hjælpe dig med menuen til dine gæster (minimum 10 kuverter). Vores udvalg giver dig mulighed for at sammensætte en menu, helt efter egen smag.

Torte

Torte

Når du bestiller en kage hos Torte kan du være sikker på at kun de bedste ingredienser bliver brugt for at opnå de bedste resultater, til enhver lejlighed. Alle kager er slowbaked og 100% hjemmelavet uden nogen form for kunstige tilsætningsstoffer. Jeg går lige så meget op i smagen af kagen som i udseendet og derfor gør jeg alt for at kagen til jeres begivenhed kommer til at stå flot samt smage fantastisk på samme tid, så den kan leve op til jeres forventninger. Blomster, caketoppers og andet pynt er nøje udvalgt fra de bedste producenter.

Rudersdal vin

Rudersdal Vin

Kærligheden til de unikke vine og historien bag, er drivkraften hos Jesper, som har specialiseret sig i direkte import fra mindre familieejede vingårde med lang tradition og passion for organisk vindyrkning. God Uformel vinsmagning i Birkerød i vores hyggelige vinkælder eller hos jer privat.

Goumet popcorn 1

NoCrap Gourmet Popcorn

Kærlighed ved første pop. Sådan er der mange der har det med vores gourmet popcorn. Vi producerer dem i Hjørring med kærlighed og alt er håndlavet uden tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler… hvorfor de hedder NoCrap. Vi bruger kun de bedste råvarer og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Med en popcornbuffet fra NoCrap får du en eksklusiv, dekorativ og anderledes snack bar som overrasker langt de fleste gæster. Vælg mellem Danmarks største popcorn buffet, en stor buffet eller lille buffet. NoCrap Gourmet Popcorn – when it is true love”

Kalles kaffe

Kalles Kaffe

Kalles Kaffe tilbyder mere end professionel baristaservice. Vi stiller også gerne op med fri bar og fustager med økologisk fadøl fra NØRREBRO BRYGHUS. Vores charmerende isbarer huskes, som et festligt indslag af højeste kvalitet. Isen er frisklavet fra det familieejede mejeri HANSENS FLØDEIS fra Jægerspris.

Blomster

Det lille blomsterhus

Det lille blomsterhus

Størst af alt er kærligheden, og på den store dag skal alt være perfekt.
Vi hjælper gerne med at gøre dagen helt eventyrlig med smukke kreationer af blomster. Alt fra brudebuketter, brudepigebuket, knaphuls blomster, pyntning af kirke og smukke bord dekorationer. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

bryllupsfest blomster pynt kongelig hofleverandør humlebæk bryllupsmesse

Pernille Thiele Blomster

Blomster i sig selv er et af tilværelsens største mirakler, og at det i enhver form er herligt, at give sig af med dem. Pernille Thiele er Kongelig Hofleverandør og har blandt andet pyntet op på Kronborg Slot.

blomster bryllupsfest årstidens bryllup bryllupsmesse blomsterdekoration

Årstidens Blomster

Et bryllup er en stor begivenhed, og blomsterne til denne særlige dag vælges med omhu. Vi er uddannet blomsterdekoratører og har gennemført en række efteruddannelser, så vi råder over et bredt spekter af teknikker indenfor brudedesign, så vi er i stand til at råde, vejlede og udføre lige den type brudebuket og andet bryllupstilbehør, så det passer til jer som brudepar og udtrykker den stemning eller det tema I har valgt for dagen.

Ofelia Blomster 1

Ofelia blomster

Eventyrlige buketter – der betyder noget. Både friske og tørrede blomster er essentielt til bryllup. Vi har mange års erfaring med brudebuketter, og blomster til bryllup.

Borddækning, Invitationer, Borde og stole

Bryllups bord

A table story

Hos A table story har vi din personlige fortælling omkring bordet i fokus. Vi tilbyder et unikt udvalg af tallerkener, glas og bestik til udlejning, hvor æstetik og kvalitet er i fokus. Alle vores produkter er nøje udvalgt, så du har mulighed for at skabe lige præcis dén sammensætning og Table story, du allerbedst kan lide. Hos os er alt muligt og kun fantasien sætter grænser for hvordan vi kan sammensætte dit ultimative bryllupsbord.

bowsamdballons ballon bryllup bryllupsmesse

Bows & Balloons

Bows & Balloons hjælper dig med at dekorerer dit drømmebryllup. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud.

Papirlykke

Papirlykke

Papirlykke er et one-woman-designstudie og letterpresstrykkeri, som udvikler unikke invitationer til livets særlige øjeblikke. Papirlykke er drevet af kærligheden til papir og smukke detaljer – og ikke mindst til det gamle trykhåndværk, letterpress, hvor papir præges med farver og glitrende folie. Med blødt håndlavet papir, ægte silkebånd og andre eksklusive detaljer skaber Papirlykke invitationer og papirsager i en klasse helt for sig.

cosmo royal

Cosmo Royale

Cosmo Royale fører eksklusive produkter indenfor borddækning og oppyntning til elegante og kvalitetskrævende hjem og virksomheder. Vi er specialiseret i mundblæst glas og glaspynt, hånddekoreret med ægte guld og sølv, og leverer de absolut smukkeste glas til gaver, bryllupper, højtider og festligheder.

DJ og Underholdning

Takvinge

Takvinge.dk

Udsæt levende sommerfugle. Vi sikrer et smukt og elegant bryllup, selskab eller speciel lejlighed med Danske sommerfugle. Hjælp bestand og bestøvning på vej med en flot effekt på billeder og en subtil stemning af varme og liv. Den eksklusive prik over i’et dine gæster vil huske.

Toastmaster2

Toastmasteren

Lad Den Danske Toastmaster fører selskabet gennem festen, så I kan nyde dagen og slappe af sammen med jeres gæster.

SelfieCam 1

SELFIECAM

Gør dit bryllup, din konfirmation eller en anden festlig begivenhed sjovere med et selfie kamera fra Selfiecam.

Nick Colehands

Nick Coldhands

Nick Coldhands er en af de mest erfarne og respekterede profiler i Dansk musikliv. Ud over at være en af landets bedste all round dj´s, er han 6 dobbelt Danish Music Award vinder. Med over 20+ års erfaring som dj, spænder Nick Coldhands repertoire meget bredt. Han har spillet alt fra modeshows, bryllupper og firmafester, til højt profilerede arrangementer som Prins Albert af Monacos årlige fest, “Bal´de l´eté i St. Tropez.
Nøglen til en succesfuld fest, ligger altid i udvælgelsen af den rigtige dj, der forstår kundens stil og musiksmag, og Nick Coldhands har gjort det til hans første prioritet at afkode kundens behov, uanset størrelsen af festen og musikkens genre.

LEDgulv Shiny star

LEDgulv

Giv din fest, dit bryllup eller anden begivenhed et specielt og unikt touch, som ikke tidligere er set i Danmark. Med et LEDgulv kan du give dine gæster en speciel oplevelse, som de aldrig vil glemme. Et LEDgulv kan skabe rammerne for en romantisk brudevals, en vild diskofest eller et stilrent cocktail party. Mulighederne er uendelige og der kan skabes alle slags stemninger.

Bryllupssangerinden 1

Bryllupssangerinden

She has been singing since she could barely walk and it has always been her language. Sandra has been in the business for over 20 years and is a very passionate and experienced singer and performer. She has been in productions such as The world Premiere of The Prince of Egypt where she sang and acted the part of Ramses Queen Nefertari. She has sung with a lot of different musicians and artists in both big and smaller stages weather she has been hired to sing with a big orchestre or at intimate acoustic evenings. She looks forward to sing for you!

madewithlove

Made with love cph

Gem øjeblikkene med billede og blæk med “Made with Love” som foreviger dit event med kærlighed og elegance. Vi tilbyder en masse pynt til en fotobod opsat specielt til dig og dine gæster.

Rollings Joy

Rolling Joy

Rolling Joy tilbyder en helt særlig oplevelse i en retro VW bus fra 1970.

Bliv kørt i en bus, men masser af charme og historie.

Eller lej os som en ekstra fotograf med vores indbyggede Photo Booth.

Trompetsolisten

Trompetsolisten

Lyden af smuk trompetmusik til dit bryllup? Trompetsolisten Miguel Vandborg leverer det smukkeste, glædesfyldte romantiske soundtrack til jeres store dag. Romantisk klassisk musik i kirken, salmer til vielsen, samt nyere sange, som jeres yndlings melodi? Han har bl.a optrådt med kunstnere som Suspekt, DR Big Band, og flere klassiske orkestre i København. Uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Lyt på https://www.youtube.com/watch?v=G2EbnDIOs-U

Bryllupskørsel

Toastmaster2

Toastmasteren

Bryllupsfotograf

JeanetteMerstrand 1

Jeanette Merstrand

I preserve legacies through my pictures and strive for my pictures to be genuine and joyful!

I started photography because I absolutely love interacting with people, hearing their incredible stories and helping preserve those stories through photography! My favorite kinds of stories are love stories, so couple’s and wedding photography holds a very special place in my heart!

Bryllupsfotograf

Brian Lichtenstein

My job is to eternalize the union and the love between two people – I can’t imagine a better job than that.

I’m really just a middleaged, romantic and soft hearted family man, that just loves to help couples get the perfect memories of their precious wedding day. So don’t be surprised if you see me behind my camera, with tears of joy in my eye 🙂

michaelwith bryllup

Fotograf Michael With

Mit løfte er at skabe smukke og meningsfulde fotografier til jer og jeres familie og samtidig give jer fantastiske albums, vægkunst og en utrolig oplevelse. Jeg ønsker, at de fotografier, jeg laver af jer, skal få folk til at grine, få folk til at græde og holde vejret. Det er min udfordring. jeres udfordring er at modstå at ville have dem alle!

Gæstebog

Nordic Notebook

Nordic Notebook

Vi vil gerne skabe fokus på den æstetiske og smukke oplevelse det er, at have en håndlavet notesbog eller gæstebog mellem hænderne. Gæstebøgerne skal gøre det muligt at mindes højdepunkterne i livet og på den måde hylde livsglæde og venskab. Nordic Notebook er en del af det snart 200 år gamle familieejede og traditionsrige S. L. Møllers Bogtrykkeri.