Bryllupsplanlægning

Den Perfekte Plan

Uanset om I har behov for nye inputs, sparring, hjælp til at finde en enkelt leverandør eller om I har brug for professionel hjælp hele vejen igennem, så er vi klar til at hjælpe jer og sammen laver vi den perfekte plan. En plan hvor jeres ønsker, tanker og personlighed kommer til udtryk ned til mindste detalje. Vi håndterer alt det praktiske, så I kan nyde jeres bryllupsdag.

Ceremonien

Livsceremonier

LIVSCEREMONIER – er et alternativ til bryllupsceremonien i kirken og på rådhus.
Sammen med en ceremonileder skaber I selv jeres helt egen smukke og personlige ceremoni med den rette stemning, jeres yndlingsmusik, de sange, den bryllupstale og de løfter, der netop afspejler jer og jeres ønsker og behov på jeres store dag.

Venues

Nordsjællands Konferencecenter

Skal I holde bryllup i Nordsjælland? Står I og skal giftes og mangler et perfekt og unikt sted til jeres store dag? Nordsjællands Konferencecenter rummer en række smukke og romantiske bryllupslokaler. Derfor kan I holde Jeres bryllup i Nordsjælland i smukke omgivelser og med en service, der sætter prikken over i’et på jeres uforglemmelige dag. Uanset om I ønsker et bryllup til 30 gæster eller har et ønske om stort etnisk bryllup, så har vi pladsen.

Vandværket

Først og fremmest tillykke med det kommende bryllup! Og dernæst velkommen til Vandværket. Vandværket er beliggende på grænsen mellem Nordvest, Vanløse og Frederiksberg. Vi har høje ambitioner og sætter en ære i at levere bryllupsarrangementer med gourmet forplejning. Det historiske gamle Vandværket er helt nyrenoveret med smukke og rustikke lokaler med unik stemning, som kan rumme mellem 2-350 gæster.
Vi har specialiseret os i at holde selskaber, men har også åbent rundt i vores restaurant. Vi håber at kunne byde jer velkommen til en uforglemmelig bryllupsfest på Vandværket.

Kronborg Slot

Konger og dronninger har i århundreder fejret deres kærlighed på slottet. I kan gøre det samme. Byd gæsterne velkommen med trompetfanfarer. Kronborg har både små hyggelige lokaler og store pompøse sale til arrangementer. Vielse i Kronborg Slotskirke er muligt, hvis bruden eller brudgommen bor i Sct. Mariæ Sogn i Helsingør. Kronborg Slot har flere lokaler, som er egnet til borgerlig vielse. Det er naturligvis også muligt at blive viet udendørs – eksempelvis på stranden lige uden for slottet.

Marienlyst Strandhotel

SIG ”JA” TIL DEN PERFEKTE LOCATION. Har I fundet hinanden på kærlighedens vej, så find vej til Marienlyst. Marienlyst Strandhotel kan tilbyde Nordkystens smukkeste indpakning til jeres bryllupsfest. Med en unik placering, smukke lokaler, udsøgte bryllupsmenuer og direkte udsigt til både Øresund, strand og Kronborg Slot, byder Marienlyst Strandhotel på en uforglemmelig bryllupsfest af højeste kvalitet.

Fredensborg Store Kro

Med en central beliggenhed i det naturskønne Nordsjælland med Esrum Sø et stenkast væk og med Fredensborg Slot og den royale familie som nærmeste nabo – danner den nyrenoverede Fredensborg Store Kro en idyllisk ramme for jeres bryllupsfest.

Mad og Vin

Ditte Sommers

Vi laver jeres drøm af en bryllupskage til virkelighed.

Hver en bryllupskage vi laver er lavet med en hjertevarm passion for håndværket. Vi går op i smag, kvalitet og detaljer- Og vi har jer med hele vejen, så I får jeres drøm af en bryllupskage.

Bastholm Pastry

Bastholm Pastry laver moderne bryllupskager med et innovativt tvist. Derudover producerer vi luksuriøse petit fours og fyldte chokolader, der kan bruges som en anderledes bryllupskage eller som det søde element til kaffen. Uanset hvad, skal jeres gæster nok blive imponeret.

Slagter Maltesen

Gourmet slagter i Birkerød.
Vi er klar til at hjælpe dig med menuen til dine gæster (minimum 10 kuverter). Vores udvalg giver dig mulighed for at sammensætte en menu, helt efter egen smag.

Petit Alsace

Vi er Anne Mette & Jens, og sammen har vi startet Petit Alsace. Vi er gift, og er i starten af halvtredserne. Vi elsker Alsace, deres vine og specialiteter. Vi har udvalgt 4 vinproducenter (ud af mere end 300) som vi synes har nogle særligt gode vine, og nogle vine, som man ikke kan få i de danske supermarkeder. Vi har alle vine, lige fra de knastørre, over til de søde Vendages Tardive og Grain Noble der er dessertvine – og vi er altid klar på en vinsnak, så du kan finde den der er helt rigtige til dig, og den mad du skal nyde vinen til.

Bryllups Bartender

Hos Bryllupsbartender skræddersyr I helt selv jeres bryllupsbar. Hvis I har særlige ønsker til jeres bryllup, forsøger vi altid at leve op til dem. I kan vælge selv at handle ingredienser ind, eller I kan bede Bryllupsbartender lette planlægningen ved at klare dette. Efter brylluppet opgør Bryllupsbartender, hvor mange flasker og andre varer, der er blevet brugt. I betaler nemlig kun for det, der er blevet åbnet.

ROSÉ.DK

Rosévin er festligt, syner godt i glasset og smager af sommer. Rosévin passer rigtig godt til det meste mad og giver en lettere og mere behagelig fornemmelse end tungere vine kan give – rosévin er bare godt! Konceptet er yderst simpelt – vi finder vinen, og er dermed dit rosékompas i Danmark. Rosé.dk sælger rosévin (og en roségin), og har et meget begrænset sortiment for at gøre det hele nemt og simpelt for dig som forbruger – vi sælger kun noget vi selv elsker at drikke.

Rudersdal Vin

Kærligheden til de unikke vine og historien bag, er drivkraften hos Jesper, som har specialiseret sig i direkte import fra mindre familieejede vingårde med lang tradition og passion for organisk vindyrkning. God Uformel vinsmagning i Birkerød i vores hyggelige vinkælder eller hos jer privat.

NoCrap Gourmet Popcorn

Kærlighed ved første pop. Sådan er der mange der har det med vores gourmet popcorn. Vi producerer dem i Hjørring med kærlighed og alt er håndlavet uden tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler… hvorfor de hedder NoCrap. Vi bruger kun de bedste råvarer og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Med en popcornbuffet fra NoCrap får du en eksklusiv, dekorativ og anderledes snack bar som overrasker langt de fleste gæster. Vælg mellem Danmarks største popcorn buffet, en stor buffet eller lille buffet. NoCrap Gourmet Popcorn – when it is true love”

Kalles Kaffe

Kalles Kaffe tilbyder mere end professionel baristaservice. Vi stiller også gerne op med fri bar og fustager med økologisk fadøl fra NØRREBRO BRYGHUS. Vores charmerende isbarer huskes, som et festligt indslag af højeste kvalitet. Isen er frisklavet fra det familieejede mejeri HANSENS FLØDEIS fra Jægerspris.

Blomster

Pernille Thiele Blomster

Blomster i sig selv er et af tilværelsens største mirakler, og at det i enhver form er herligt, at give sig af med dem. Pernille Thiele er Kongelig Hofleverandør og har blandt andet pyntet op på Kronborg Slot.

Årstidens Blomster

Et bryllup er en stor begivenhed, og blomsterne til denne særlige dag vælges med omhu. Vi er uddannet blomsterdekoratører og har gennemført en række efteruddannelser, så vi råder over et bredt spekter af teknikker indenfor brudedesign, så vi er i stand til at råde, vejlede og udføre lige den type brudebuket og andet bryllupstilbehør, så det passer til jer som brudepar og udtrykker den stemning eller det tema I har valgt for dagen.

Ofelia blomster

Eventyrlige buketter – der betyder noget. Både friske og tørrede blomster er essentielt til bryllup. Vi har mange års erfaring med brudebuketter, og blomster til bryllup.

Borddækning, Invitationer, Borde og stole

INK Saloon

Hos INK Saloon tilbyder vi eksklusive og smukke invitationer og relateret papirvarer som skilte, bordkort, menukort, takkekort mm. Personliggjort specielt til jeres festlige anledning – enten designet via vores online platform eller med assistance fra os. Vi tilbyder tryk på forskellige papirkvaliteter, med guld og letterpress eller på træ og akryl. Ønsker I et unikt design så få vores grafikers hjælp til hele designprocessen. Vi glæder os til at hjælpe jer med design af lige den invitation I drømmer om til jeres store dag.

Sugar Pilots

Vi håndkoger sofistikerede personlige slikkepinde med uendelige muligheder for at sætte jeres eget præg på den lille delikate spise. Vi kan mixe jeres egen smag, printe i slikkepinden, eks alle gæsternes navne, eller jeres monogram, eller brudstykker fra jeres invitation. I kan bruge slikkepinde som et alternativt bordkort, print datoen for brylluppet og send slikkepinden ud sammen med ”save the date”-invitationen. Brug slikkepindene som en del af dekorationen ved receptionen, eller som en del af candy-baren.

Marry Me

Marry Me er dit bryllupsunivers, hvor du kan finde ekstra forkælelse til
din forlovelse, dit bryllup og til livet som gift. Du kan også finde
pynt, konfetti, bordkort mm. til at skabe den helt rigtige stemning til
dit Bryllup.

Bows & Balloons

Bows & Balloons hjælper dig med at dekorerer dit drømmebryllup. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud.

Creative Wood

Velkommen til vores lille verden af specieldesignet pynt til bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag og årets mange højtider.

Det hele startede med vores bryllup d. 28. juli 2018 hvor vi selv havde skåret alt pynt selv. Lige fra bordkort til menukort og caketoppers. Vi havde en fantastisk fest og fik mange komplimenter for alt vores pynt. Nu ønsker vi derfor at gøre det muligt for alle jer, at bestille personligt festpynt til jeres kommende begivenhed. Ingen fest er for lille eller for stor – og mulighederne er uendelige.

Alle skilte er egenproduktion, designet og udviklet af os, og vi lægger høj vægt på kvalitet og godt håndværk.

Papirlykke

Papirlykke er et one-woman-designstudie og letterpresstrykkeri, som udvikler unikke invitationer til livets særlige øjeblikke. Papirlykke er drevet af kærligheden til papir og smukke detaljer – og ikke mindst til det gamle trykhåndværk, letterpress, hvor papir præges med farver og glitrende folie. Med blødt håndlavet papir, ægte silkebånd og andre eksklusive detaljer skaber Papirlykke invitationer og papirsager i en klasse helt for sig.

Sweet Memory

Fremtiden er bæredygtige produkter, og vi har valgt at stå fast, med vores tre grundprincipper, som bygger på personliggørelse, bæredygtighed og et personligt minde. Med vores produkter giver du muligheden for at give dine gæster et minde med fra din begivenhed, og samtidig passe på miljøet.

Tablesetting

Tablesetting tilbyder udlejning af unik service til dit bryllup og skaber rammerne for en eventyrlig fest.
Vi sammensætter opdækningen sammen med jer, så I får en helt unik festoplevelse.
Udover udlejning af service, tilbyder vi også borddækning med blomster og unikke vaser der matcher jeres fest.
Vi tilbyder vores koncept I hele Danmark.

Cosmo Royale

Cosmo Royale fører eksklusive produkter indenfor borddækning og oppyntning til elegante og kvalitetskrævende hjem og virksomheder. Vi er specialiseret i mundblæst glas og glaspynt, hånddekoreret med ægte guld og sølv, og leverer de absolut smukkeste glas til gaver, bryllupper, højtider og festligheder.

DJ og Underholdning

Rolling Joy

Rolling Joy tilbyder en helt særlig oplevelse i en retro VW bus fra 1970.

Bliv kørt i en bus, men masser af charme og historie.

Eller lej os som en ekstra fotograf med vores indbyggede Photo Booth.

Sandra Elsfort

Sandra Elsfort er en professionel og erfaren bryllupssangerinde, der brænder for at give hjertelige og nærværende oplevelser til brudeparrets helt særlige dag. Sangen kan være som en overraskelse fra enten brud til gom eller omvendt, hvor Sandra synger et nummer, der f.eks. har særlig betydning for brudeparret. Sandra har et stort sangrepertoire, da hun synger mange genrer og brudeparret kan vælge, om de ønsker en enkelt sang eller flere, og om det skal være i forbindelse med selve bryllupsceremonien f.eks. i kirken eller under middagen. Det er også muligt at vælge med eller uden pianist og om det skal være en duet (med en mandlig sanger). Sandra har skrevet og udgivet sangen ”På en forårsdag i maj”, der er specielt tilegnet brudepar.

Trompetsolisten

Lyden af smuk trompetmusik til dit bryllup? Trompetsolisten Miguel Vandborg leverer det smukkeste, glædesfyldte romantiske soundtrack til jeres store dag. Romantisk klassisk musik i kirken, salmer til vielsen, samt nyere sange, som jeres yndlings melodi? Han har bl.a optrådt med kunstnere som Suspekt, DR Big Band, og flere klassiske orkestre i København. Uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Lyt på https://www.youtube.com/watch?v=G2EbnDIOs-U

Maria Montell

Musik til livets fester. Musik og sang er en uvurderlig faktor når I skal planlægge jeres bryllup. Jeres valg af musik danner rammerne for hele festen og er i høj grad med til at skabe stemningen, samt de efterfølgende minder. Gennem mine mange år i musikbranchen, har jeg opbygget et solidt netværk og fået et bredt indblik i musikkens mange genrer. Jeg har derfor stor succes med at guide kommende brudepar, når det kommer til valg af musik, til deres store dag.

Copenhagen Duo

Copenhagen Duo er det perfekte akkompagnement til jeres bryllup, hvad enten det er til bryllupsceremoni eller reception. Vi har et stort musikrepertoire at vælge imellem – fra klassisk til popmusik, og vi hjælper gerne med forslag. Det vigtigste for os er, at I får den rigtige musik til jeres særlige dag.

Nian Fireworks

Skab et uforglemmeligt minde med et festfyrværkeri fra Nian Fireworks! Vi specialiserer os i bryllupsfyrværkerier i alle prisklasser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvert enkelt show er unikt og skræddersyet efter netop Jeres ønsker med eksempelvis elementer af guld, og et hjerte eller Jeres initialer i ildskrift. Vi har stort fokus på, at I får en eventyrlig oplevelse på Jeres store dag.

Bryllupskørsel

Limousinekørsel – Ørby Vingård

Bliv transporteret standsmæssigt til fest i en lækker veteranbil, som f. eks en Paige Sedan 672 årgang 1926. En meget sjælden bil, og den eneste i Danmark. Bilen har som et lille kuriosum deltaget i optagelsen TV2 serien “Badehotellet”. Kan lejes med chauffør til en timepris kr. 1.100 inkl. chauffør.

Bryllupsfotograf

Fotograf Michael With

Michael With har på den gode side af 1000 bryllupper bag sig i indland og udland, og netop fordi han sætter sig ind i hvert enkelt brudepars individuelle drømme og stil, veksle den til et personlig billedsprog, der er skabt af forståelse af lys, empati og følelser…. masser af følelser, fremstår han som en af de mest indflydelsesrige bryllupsfotografer i det 21. århundrede i Danmark, hvilket også har ført til flere nationale, og internationale Awards b.la med omtale i DR tv-avisen kl 21 – det, adskiller Michael With fra andre.

Kysfoto

Bryllupsfotograf KysFoto tager fortællende, unikke og stemningsfulde bryllupsbilleder fra jeres bryllup. Billeder der får jer til at huske store og små øjeblikke fra jeres bryllup for evigt. I skal kunne mærke jeres dag, når I ser bryllupsbillederne – det er vores målsætning.

Henrik Hildebrandt

I mere end 30 år har jeg været bryllupsfotograf og fotograferer i dag Bryllupper i hele Danmark. Til jeres store dag kan jeg forevige de øjeblikke I gerne vil huske, med min personlige vinkel og fortolkning af jer på jeres Bryllupsdag. Som bryllupsfotograf er det min fornemmeste opgave at sikre, at i føler jer dejligt tilpas og ikke nødvendigvis lægger mærke til mig og mit arbejde.
Jeg fanger de naturlige situationer og laver naturligvis ønskede fotosessioner i nærliggende omgivelser.

Photos of love

Et bryllup kan ikke tages om. Derfor er det så vigtigt at I finder den rigtige fotograf der passer til jer og jeres forventninger. Min stilart er en blanding af klassisk og fotojournalistisk. Jeg går altid efter at fange de specielle stemningsøjeblikke – uden det bliver alt for opstillet.

Susanne Eghoff

Jeg fotograferer drømme med sjælen i fokus. Jeg fanger magiske øjeblikke med stor indlevelse og kreativt øje, fordi jeg ikke kan lade være.
Og jeg opfanger lys, følelser, stemninger, fordi det er MIG. Med disse ingredienser skaber jeg levende og personlige billeder, der griber dine sanser og  bringer smilet frem.Selvfølgelig baseret på tryghed, ro og masser af tid.

Gæstebog

Nordic Notebook

Vi vil gerne skabe fokus på den æstetiske og smukke oplevelse det er, at have en håndlavet notesbog eller gæstebog mellem hænderne. Gæstebøgerne skal gøre det muligt at mindes højdepunkterne i livet og på den måde hylde livsglæde og venskab. Nordic Notebook er en del af det snart 200 år gamle familieejede og traditionsrige S. L. Møllers Bogtrykkeri.